uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

MURAT KURTULAN ŞEVKETİYE’YE ADAY

MURAT KURTULAN ŞEVKETİYE’YE ADAY


30.05.2022 08:30 | Son Güncellenme: 29.05.2022 10:58
A+
A-

Mustafakemalpaşa Şevketiye Mahallesi’nde 5 Haziran’da yapılacak muhtarlık seçimleri öncesi adaylar sahaya indi.  Kamil Ordu’nun vefatının ardından seçim kararının alındığı Şevketiye Mahallesi Muhtarlığı’na Murat Kurtulan talip oldu.

1990 yılından bu yana elektronik sektöründe faaliyet gösteren Mega Güvenlik firması sahibi Murat Kurtulan, seçilmesi halinde Şevketiye Mahallesi’nde belirlenen noktalara kendi bütçesinden güvenlik kamerası ile donatacağını söyledi.

980 civarında seçmenin bulunduğu Şevketiye Mahallesi’nin 50 yaşındaki Muhtar Adayı Murat Kurtulan, seçmenin teveccühü ile göreve gelmesi halinde istişare içinde hizmet odaklı çalışacağını dile getirdi. 

Evli ve 2 çocuk babası Kurtulan; “5 Haziran 2022 Pazar günü mahallemizde yapılacak ara seçimde muhtar adayı olarak tüm seçmenlerimizin oylarına talibim. Çok sevdiğim mahalleme en iyi hizmeti sunmak için güvenilir bir kadro ile yola çıktık. Bizim amacımız mahallemizi hep birlikte yönetmek olacak. Muhtarlık görevimle ilgili tüm işlemlerde ekibimizle birlikte üzerimize düşeni özveri ile yapacağız. Belediye ve diğer kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare halinde ve sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi için çalışacağız” diye konuştu.

Göreve gelmesi halinde ilk iş olarak Şevketiye Mahallesi’nde belirlenen 3 noktaya güvenlik kameraları yerleştireceklerini söyleyen Murat Kurtulan, bunun yanı sıra Üretici Pazarı’nın aydınlatılmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Mahallenin her yaştan insanına hizmet edeceklerini vurgulayan Kurtulan’ın aza listesinde; Fahri Yırtımcı, Rujdi Güldü, Selahattin Ersil, Ayhan Türkmen, Münür Şen, Metin Savaş, İsmail İpek ve S. Orhan Çavdarlar yer alıyor. Şevketiye Mahalle Muhtarlığı seçimleri için sandıklar, 14 Eylül İlkokulu’nda kurulacak.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.