uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

‘MUSTAFAKEMALPAŞA DEĞİŞİM İSTİYOR’

‘MUSTAFAKEMALPAŞA DEĞİŞİM İSTİYOR’


21.03.2024 08:25 | Son Güncellenme: 21.03.2024 16:33
A+
A-

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti.

Heyecan ve coşkuyla karşılanan Yalçın; “Mustafakemalpaşa Adayımız Sedat Sevim’e ilgi çok büyük. Ekonomik kriz büyük sıkıntıları beraberinde getiriyor ve vatandaş değişim istiyor” dedi.

YRP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, Mustafakemalpaşa’da sivil toplum örgütleriyle, esnafla ve vatandaşla buluştu.  Yalçın, YRP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Sedat Sevim ve parti yöneticileriyle beraber Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf Odaları’nı ziyaret etti, vatandaşla bir araya geldi.

‘ESNAF EKONOMİK KRİZİN ALTINDA EZİLİYOR’

Ekonomik krizin esnafın üzerine büyük bir yük olduğunu bir kez daha net bir şekilde gördüklerini söyleyen Yalçın; “Mustafakemalpaşa’da da değişim talebi zirve yapmış görünüyor. Esnaflarımızın büyük oranda ekonomik krizin etkisiyle sıkıntılı süreçler yaşadıklarını gördük. Adayımız Sedat Sevim belediyecilik tecrübesi ve yüksek tanınırlığı ile öne çıkmış durumda. Mustafakemalpaşa iki Sedat’ı da kazandıracak coşkuda” dedi.

‘İKTİDARIMIZDA MERALAR SATILMAYACAK’

Dertleri dinleyerek projelerini aktaran ve sorunlarla ilgili yol haritasını paylaşan Yalçın, Mustafakemalpaşa’nın hem tarımda hem şehircilik anlamında genel problemleri olduğunu vurgularken; “Kentsel dönüşüm başta olmak üzere sıkıntıların tümünü değerlendirdik, genel olarak görüşlerimizi paylaştık. Ağırlıklı olarak köylerdeki meraların satışıyla ilgili yoğun şikâyetler var. Bunların tümünü ele aldık ve bizim iktidarımızda meraların satılmayacağını, kişisel mülkiyete konu edilemeyeceğini, bununla ilgili her türlü hukuki ve fiili çalışmayı yapacağımızı ilettik. Köylerin mülkiyet anlamında çok ciddi bir güven sorunu yaşadıklarını gördük” ifadelerini kullandı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa