Nesine 3. Lig’de bu sezon sahasında oynadığı maçlarda galibiyete hasret kalan 1923 Mustafakemalpaşa Spor, 14. haftada konuk ettiği Pazarspor karşısında bir kan kaybı daha yaşadı.
Mustafakemalpaşa’daki yeni tesislerine taşınmasının ardından çıkış yakalaması beklenen Paşa, taraftarı önünde mutlak 3 puan için sahaya çıktığı mücadelede Rize temsilcisi Pazarspor’u ağırladı. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmayı Karadeniz temsilcisi, 62. dakikada Göktuğ Yılmaz’ın attığı golle 1-0 kazandı. Konuk ekipte Yavuz Alemdar, maçın son dakikalarında kırmızı-kart gördü.
Bu sezon deplasmanda galibiyet alamayan Pazarspor’a bir ilki tattıran Kırmızı Şimşekler, 16 takımlı 3. Grup’ta 16 puanda kaldı ve 11. sıraya geriledi. 3 haftadır kazanamayan kırmızı-lacivertli takım, 15. haftada, 14 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da Aliağa deplasmanına çıkacak.