uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MUSTAFAKEMALPAŞA EĞLENCEYE DOYACAK

MUSTAFAKEMALPAŞA EĞLENCEYE DOYACAK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



24.08.2022 10:28 | Son Güncellenme: 29.08.2022 12:10
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi, kurtuluşun 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırladığı Eylül ayı etkinlik takvimini yayınladı. Düşman işgalinden kurtuluşun 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan etkinlikler Mustafakemalpaşa’nın farklı noktalarında halkla buluşacak. 

KARA İNCİR FESTİVALİ 4 EYLÜL’DE

Eylül ayı etkinliklerine ‘Kara İncir Festivali’ ile start veren Mustafakemalpaşa Belediyesi, 4 Eylül’de Akçapınar Kara İnciri’nin tanıtımını yapmak ve markalaşmasını sağlamak maksadıyla düzenlediği festivalin gelenekselleşeceğini duyurdu. Geçtiğimiz yıllarda Mustafakemalpaşa halkının yoğun ilgisiyle geçen Akçapınar İncir Festivali’nin 1 dakikada incir yeme yarışmasının bu senede olacağı müjdesini veren Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Dünyanın en lezzetli incirini yemeye Mustafakemalpaşa’mıza bekliyorum” dedi.

GÜVERCİN SEVENLER BULUŞUYOR

Mustafakemalpaşa’nın güvercin potansiyelini tanıtmak ve genç nesillere kuş sevgisini aşılamak amacıyla yıllardır süregelen Güvercin Festivali bu senede, 7’den 77’ye her yaştan kuş severin yoğun ilgisi tüm güvercin severleri bekliyor. 11 Eylül günü gerçekleşecek olan ‘5. Güzel Güvercin Festivali’ güvercin meraklılarını  Mustafakemalpaşa’da ağırlayacak. “Güvercin barış, güvercin özgürlük, güvercin gökyüzünde ki sevdamızdır” diyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 300 bin güvercin ile Mustafakemalpaşa’nın büyük bir potansiyeli olduğunu söyledi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 14 Eylül günü ise etkinlikler sabah saatlerinde anma törenleri ile başlayacak. Öğle saatlerinde ise ‘6. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni’ ile sosyal belediyecilik anlayışıyla, çocukların ilk mürüvvet heyecanlarına ortak olunacak.

ADNAN MENDERES MEYDANI ‘SEFO’ İLE ÇOŞACAK

Rap müzik dünyasının son zamanlara damga vuran ismi olan Sefo, dijital müzik platformlarının en çok dinlenen parçaları; ‘Bilmem mi?’, ‘Isabella’ ve ‘Affettim’ şarkılarıyla 14 Eylül akşamı Adnan Menderes Meydanı’nda Mustafakemalpaşalılara unutulmaz bir yaz gecesi yaşatacak.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Yoğun bir programın ardından 24-26 Eylül arası nefes kesen yarışlara ev sahipliği yapacağız. Dünya çapında gerçekleştirilen dev organizasyonla önemli turizm ataklarından birini ilçemizde gerçekleştiriyor olmaktan gurur duruyoruz. Festivallerle dolu bir ay bizi bekliyor” dedi.

KANAR’DAN DAVET

Devrim niteliğinde projelerle Mustafakemalpaşa’nın çehresini değiştiren Başkan Mehmet Kanar ‘’ İlçemizin 100. yıl dönümünde, ilçemize yaraşır bir şekilde onlarca etkinlik hazırladık ve hazırlamaya devam ediyoruz. Mustafakemalpaşa’yı tam anlamıyla eğlenceye doyuracağız. Hayata geçirdiğimiz projeler ile ilçemizi günden güne geliştirmeye devam ediyoruz. Sabah, akşam, gece ve gündüz demeden ben ve ekip arkadaşlarım hemşehrilerimiz için çalışıyoruz. Gençlik Merkezimiz kısmetse yıl sonunda bitiyor, altyapı çalışmalarımız hızla devam ediyor, tamamlanan mahallelerimizde üst yapı çalışmalarımız başladı bile. Artık Mustafakemalpaşa, sanatıyla, sporuyla, ilçenin güzellikleriyle Türkiye’nin güzide şehirlerinden biri olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Eylül ayını dolu dolu etkinliklerle kapatıyor olacağız. Tüm ilçe halkımı hep beraber eğlenceye davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.