uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3397
EURO
35,1192
ALTIN
2.307,48
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘ALATURKA AKŞAMLAR’ RÜZGARI

‘ALATURKA AKŞAMLAR’ RÜZGARI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



05.08.2022 07:25 | Son Güncellenme: 05.08.2022 11:47
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 141. kuruluş yıl dönümünde sahne alan TRT’nin sevilen programı ‘Alaturka Akşamlar’, hem Adnan Menderes Meydanı dolduran binlerce kişiye hem de ekranları başındaki milyonlarca izleyici unutulmaz bir gece yaşattı.

Mine Geçili, İsmail Özkan, Meliha Yazıcı ve Yunus Koşar’ın sahne aldığı gecede sanatçılar, Türk Müziği’nin eşsiz şarkılarını izleyicilerle birlikte söyledi.

TRT Müzik sanatçıları Mine Geçili ve İsmail Özkan’ın hem sunuculuğunu hem de solistliğini yaptığı ‘Alaturka Akşamlar’ programı Mustafakemalpaşa’dan tüm Türkiye’ye müzik ziyafeti sundu.

Adnan Menderes Meydanı’na kurulan özel sahne müzik severlerle buluşurken, gecenin konuk sanatçıları Meliha Yazıcı ve Yunus Koşar oldu. 
Birbirinden güzel şarkıları Mustafakemalpaşalılar ile birlikte söyleyen sanatçılar, sahne performanslarıyla tam not aldı.

TRT Müzik kanalında canlı yayınlanan özel konserde konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Türkiye’nin 141 yaşında ki bu güzel hizmet çınarının kökleri geçmişimizi, gökyüzüne uzanan dalları geleceğimizi temsil ediyor. Kimler geldi, kimler geçti. Bu güzel ilçemiz için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Bizler 3 yıl gibi kısa sürede 100 yıla damgasını vuracak çok önemli çalışmalara imza attık, atmaya devam ediyoruz” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘DEVLER GİBİ ESERLER BIRAKMAK İÇİN, KARINCALAR GİBİ ÇALIŞIYORUZ’

Necip Fazıl Kısakürek’in ‘devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım’ sözlerine vurgu yapan Başkan Mehmet Kanar; “ Allah’a şükür Gençlik Merkezi’nde geri sayım başladı. Beraberliğimizin ve dayanışmamızın en güzel örneği Aşevi’miz de tencereler kaynıyor. Her gün hemşehrilerimin kapısını çalarak onlarla sevgilerini paylaşan, talep ve önerilerini alan ekiplerimiz, kültürel faaliyetlerimiz ve eğitime verdiğimiz destekler ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’müzün yaptığı çalışmalarla dünya markası bir Mustafakemalpaşa hedefimize her gün daha fazla yaklaşıyoruz. Gönülleri makam yapmak isteyenlerin makamlara ihtiyacı yoktur. Dünyanın en büyük makam odasında vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Engel tanımıyoruz dedik, engellilerimizle yeni bir dönem başlattık. Artık bu eserlerin, dev hizmetlerin tadını çıkaracağımız günler yakın. Daha yapacak çok işimiz, kat edecek çok yolumuz var. Bunun için bugüne kadar olduğu gibi dur durak bilmeden, canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.