uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA TÜM YETKİ ÇOCUKLARA GEÇTİ

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA TÜM YETKİ ÇOCUKLARA GEÇTİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



23.04.2022 17:47
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makam koltuklarının çocuklara bırakılması geleneği bu yıl da yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar koltuğunu ilkokul öğrencisi Mert Kurukaya’ya bırakırken, çocuk başkan ve ekibinin ilk talimatı ve incelemesi yapımı devam eden Gençlik, Spor, Kültür Merkezi’ne yönelik oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Belediye Başkan Mehmet Kanar’ın koltuğuna ilkokul öğrencisi Mert Kurukaya, Başkan Yardımcısı Ercan Leblebici’nin yerine Tunahan Tunalı ile birlikte tüm başkan yardımcıları ve müdürlerin koltuğuna çocuklar geçti.
Makamda çocuk müdürler ile toplantı yaparak mesailerine başlayan çocuk başkan ve yardımcısı, sonrasında makam arabası ile ilk olarak Mustafakemalpaşa’nın 50 yıllık hayali olan Gençlik Merkezinde, ardından ise halkın yeni buluşma noktası olacak Millet Bahçesi’nde inceleme yaptı.
Çocuk başkanların heyecanı ve mutluğu, Gençlik Merkezi ve Millet Bahçesi’nin çocuk ve gençlerin yaşamına katacağı yenilikler nedeniyle tavan yaptı.

‘DÜNYAYI ÇOCUKLAR YÖNETSİN!’

Çocuklar, Başkan Mehmet Kanar’a bu özel günde kendilerini özel hissettirmelerinden dolayı teşekkür etti.

Dünyayı barış ve huzur içerisinde olması için çocukların yönetmesi gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günde çocuklarımızla bu makamı paylaşmaktan onur duyuyorum. Zamanı geldiğinde umarım gerçek sahipleri olarak çocuklarımıza devrederiz koltuklarımızı. Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve umudumuz. Dünyayı çocuklar yönetsin” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.