uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

PAŞA SAHAYA İNDİ

PAŞA SAHAYA İNDİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



25.08.2022 20:03 | Son Güncellenme: 29.08.2022 14:23
A+
A-

Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Mustafakemalpaşaspor Belediye Futbol Takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir eşliğinde Şükrü Erdem Spor Tesisleri’nde top başı yapan kırmızı lacivertli ekipte keyifler yerinde.
Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’nde mücadele eden fakat son maçında Yenişehir Belediyespor’a mağlup olup Süper Amatör Lig’e düşen Mustafakemalpaşaspor Belediye’de hedef tekrar BAL Ligi’ne yükselmek. Bu hedefleri doğrultusunda bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren diğer taraftan da transfer çalışmalarına hız veren teknik ekip, kadrosuna kattığı önemli isimlerle dikkat çekiyor.

YENİ TRANSFERLER TAKIMA KATILDI

Gücüne güç katarak tekrar ait olduğu yerde bulunmak isteyen kırmızı lacivertli ekip, bir dönem Fenerbahçe, Alanyaspor gibi büyük takımlarda forvet olarak oynayan Semih Ergül ve yine Kayserispor, Göztepe ve Boluspor’da kalecilik yapan Erman Sarı ile Bursaspor, Tirespor forması giyen orta saha Mustafa Sevim’i kadrosuna kattı. Diğer yandan geçtiğimiz sezon Bursa Yıldırımspor’da top koşturan ve takımın kaptanlığını yapan stoper Mahmut Güleç, İnegöl Kafkas Gençlik’ten sağ bek Emir Akay ve Görükle İpekspor’dan orta sahada görev yapan Sefa Cengiz ile Bursa Nilüfer FK’da oynayan sol bek Kemal Uzuntepe’de kadroya dahil olan isimler arasında yer aldı.

HEDEF BAL LİGİ

Mustafakemalpaşaspor Belediye takımının yükselişinde büyük pay sahibi olan ve takımın başarısı için elinden geleni yapan Kulüp Başkanı Ercan Leblebici, yeni sezon öncesi takım hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Leblebici; “Bizler takımımızın eski günlere dönmesi için, yönetimin başına geçtiğimiz günden itibaren ben ve ekibim taşın altına elimizi koyduk. Zorlu bir süreçten geçtikten sonra yavaş yavaş toparlanma sürecine girdik ve bu dönemde Süper Amatör’e çıktık. Fakat güzel başladığımız sezonda son maçlarımızda talihsiz puan kayıpları yaşayarak elimize geçen fırsatı değerlendiremedik. Takımımızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Bizler özlenen, tekrar coşkuyla adından söz ettiren, tüm sporseverlerin ve spor kamuoyunun dikkatini çeken bir Mustafakemalpaşaspor Belediye için elimizden gelenin fazlasını yaparak, transfer döneminde tüm sporseverlerin de yakından tanıdığı isimleri kadromuza kattık. Konuşmamın başında söylediğim gibi, bizler teknik ekibimiz ve kadromuzla daha sıkı çalışıp, elimizden gelenin fazlasını yaparak önce BAL Ligi’ne, oradan da profesyonel liglere katılmak hedefindeyiz. Bu süreçte bizlere her zaman desteğini esirgemeyen taraftarımıza ve tüm hemşehrilerimize yanımızda oldukları için teşekkür ediyor, yeni sezonun ilçemiz ve kulübümüz adına hayırlı olmasını diliyorum’’  dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.