uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MUSTAFAKEMALPAŞA’YA E-SINAV MERKEZİ

MUSTAFAKEMALPAŞA’YA E-SINAV MERKEZİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



06.10.2021 10:34
A+
A-

Bursa’da elektronik sınav merkezlerinin (e-sınav) kullanım kapasitesi giderek artıyor. Çalışmalar kapsamında Bursa’da 5 olan e-sınav merkez sayısı 11’e yükseltilecek. Sürücü belgesi, kalfalık ve ustalık gibi çok sayıda sınavın gerçekleştirildiği merkezlerden biri de Mustafakemalpaşa’da açılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sürücü belgesi, mesleki eğitimde kalfalık ve ustalık gibi çok sayıda sınavın gerçekleştirildiği e-sınav merkezlerinin kullanım kapasitesi artırılıyor. Diğer farklı kurumlara da sınav hizmeti veren ve Bursa’da 5 olan e-sınav merkezi sayısı 11’e yükseltilecek.

E-sınav merkezlerinin kullanım kapasitelerinin giderek arttığını belirten Bursa Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, öğrencilerin ve vatandaşların bu merkezlere kolay erişebilmesinin ve sundukları hizmetin kalitesi bakımından büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

20 ADAY KAPASİTELİ

E-sınav merkezlerinin diğer kurumlara da sınav hizmeti sunduğunu ifade eden Serkan Gür; “Bakanlığımız Türkiye genelindeki e-sınav merkezlerinde kapasite artırımına gidiyor. Kentimizde de yapılan çalışmalar kapsamında 5 olan e-sınav merkezi sayımızı 11’e çıkarıyoruz. MTSK, Kalfalık ve Ustalık ve Dört Beceride Türkçe Dil Sınavlarının uygulandığı merkezlerde Bakanlığımız tarafından açık ortaokul ve lise sınavlarının da yapılabilmesine yönelik hazırlıklar devam ediyor” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Bursa’da her biri 20 aday kapasiteli olan Osmangazi’de 3, İnegöl ve Gemlik’te birer salon olmak üzere toplam 5 salon ile hizmet veriliyor. Yapılan çalışmalar neticesinde Mustafakemalpaşa, Karacabey ve Orhaneli de birer salon olmak üzere kurulumları tamamlanan toplam 3 salon önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Nilüfer, Yıldırım ve Gürsu’da da birer salon olmak üzere toplam 3 salonun kurulum çalışmaları da devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.