uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3928
EURO
34,7688
ALTIN
2.399,37
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

MUTLU’DAN ‘UZAN’ ÇIKIŞI

MUTLU’DAN ‘UZAN’ ÇIKIŞI


01.03.2021 14:45 | Son Güncellenme: 24.09.2021 14:46
A+
A-

Cem Uzan’ın Türkiye’ye dönüş için bavulunu hazırladığını öne süren GP İl Başkanı; “Cumhurbaşkanlığı seçimleri için referandum gerekiyor” dedi.

Genç Parti (GP) Bursa İl Başkanı Tuncer Mutlu, partinin Fransa’da yaşayan gölge başkanı Cem Uzan’ın yakın zamanda Türkiye’ye dönerek, hareketin başına geçeceğini söyledi.

Hakan Uzan’ın şu an genel başkanlığını yürüttüğü Genç Parti’nin büyük kongresini gerçekleştirerek seçimlere girme hakkı kazanan ilk siyasal parti olduğunu kaydeden Tuncer; “76 ilde teşkilatlandık. Bu sayıyı 81’e çıkaracağız. Bursa’da sahaya indiğimizde aranan ve özlenen bir parti olduğumuzu hissediyoruz. Vatandaşlarımızla Cem Uzan başkanımızı görüştürüyoruz. Dönüş için kendisi ‘bavulumu hazırladım, fermuarını çektim’ mesajını bizlere verdi. Genç Parti Türkiye’de yeniden söz sahibi olacak” dedi.

Genç Parti Bursa İl Başkanı Tuncer Mutlu, İl Başkan Yardımcıları Nejdet Bilgiş ve Nail Zeybek ile GP Teşkilatı Başkanı Kubilay Meral, Mustafakemalpaşa’nın tek resmi gazetesi olan Mücadele’yi ziyaret etti.

Mücadele Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömürlü Aydın ile görüşen Genç Parti heyeti önemli açıklamalarda bulundu.

GP Bursa İl Başkanı Tuncer Mutlu, Mustafakemalpaşa’da kurulu bir ekip bulunduğunu belirterek, teşkilatın çalışmalarından memnun olduğunu ifade etti.

Mutlu; “ İlçe başkanımız, yakın bir zamanda kongre kararı alacak. Ekibimizi genişleteceğiz ve daha hareketli olacağız. Özellikle kadınlarımızın partimize büyük bir teveccühü var. Mustafakemalpaşa’da söz sahibi olan bir Genç Parti meydana çıkacak. Fiiliyatta bunu yaşayacağız. Teşkilatımızda bu heyecanı gördük. Biz aranan ve özlenen bir partiyiz. Her kesime doğal ve samimiyiz” dedi.

GENÇ PARTİ REFERANDUM BEKLİYOR

Cem Uzan’ın Türkiye’ye dönüşünün ardından milyonlara hitap eden bir kongre yapacaklarını ifade eden GP İl Başkanı Tuncer Mutlu, Kasım ayında yüzde 51 oranla referandum beklediklerini kaydetti.

Mutlu şöyle konuştu; “ Sayın Cumhurbaşkanının Anayasa’ya göre tekrar o koltuğa oturması için halka gitmesi gerekiyor. TBMM yenileme kararı verse bile 360 vekilin oyu gerekli. Bu sayıya ulaşamıyorlar. AK Parti iktidarının, il ve ilçelerdeki değişimlerini göz önüne aldığımızda huzursuz olduğu ortaya çıkıyor. Kasım ayında yüzde 51 referandum sürecine girilecek. Eğer halk oylaması olursa istedikleri oyu da alacaklarını düşünmüyorum. 2022 Mart’ında genel ve yerel seçimleri de bir arada yapabilirler.”

Türkiye’nin en büyük sorunun ekonomik daralma olduğunu dile getirerek, halkın mutsuz olduğunu vurgulayan Tuncer Mutlu; “ Türkiye ekonomisi İngiliz finansman şirketlerine emanet. Olmayan parayla ekonomi dönüyor. Döviz artacaktır. IMF’ye borç yok ama dış güçlere var” diye konuştu.

Son olarak Bursa’da her ilçede teşkilatlandıklarını açıklayan Mutlu; “ Mustafakemalpaşa, doğal ve kültürel yönden bakir bir kent. Bunun bozulmaması gerekiyor. Belediye Başkanımızı da ziyaret ettik, bizi ziyadesiyle iyi bir şekilde karşıladı. Ekiplerimizin Mustafakemalpaşa özelinde hazırladığı raporlardan hareketle alt yapısı, spor tesisleri, köprü ve peyzaj çalışmalarının bütünlüklü bir şekilde sürdüğünü öğrendik. Belediye Başkanımızı partim adına tebrik ediyorum” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.