uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,6136
EURO
51,3815
ALTIN
6.589,79
BIST
13.589,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
11°C
Pazartesi Çok Bulutlu
11°C
Salı Hafif Yağmurlu
9°C

ÖDÜLLÜ YAZAR OKURLARIYLA BULUŞTU

ÖDÜLLÜ YAZAR OKURLARIYLA BULUŞTU



Kervan Mobilya
13.05.2023 13:36
A+
A-

Son dönemin çocuk edebiyatında öne çıkan yazarlar arasında bulunan Yusuf Asal, Mustafakemalpaşa’da okurlarıyla buluştu.

Çocuk ve gençlik edebiyatının, verdiği mesajlar nedeniyle en zor ve en önemli alanlardan birini teşkil ettiğini belirten Asal; “Benim hedefim; sıkılmadan okunabilecek kitaplar yazmaktır” dedi.

Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı ve Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile akademik başarıyı arttırma sosyal ve kültürel etkinlikler projesi kapsamında yürütülen öğrenci-yazar buluşmalarının son konuğu, 2012 Altın Tunç Ödülleri’nde yılın en iyi yazarı seçilen Yusuf Asal oldu. 

İstanbul’da öğretmenlik mesleğine devam eden ve 200’e yakın kitabı bulunan yazar, Yalıntaş Kültür Merkezi, Yunus Emre İlkokulu, Şehit Hikmet Aktaş Ortaokulu ve Kız İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Erken yaştan itibaren okumayı seven, okuma alışkanlığı edinen,  milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, birikimli ve aydın bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen programda Yusuf Asal, yazı serüveni ve kitap okuma üzerine bir sunum yaptı. Asal, özellikle çocuk yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanılması konusu üzerinde durdu. Okurlarının sorularını da cevaplayan sevilen yazar, kitaplarını imzaladı.

Etkinliğe, Kaymakam Ahmet Altıntaş, Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık’ın yanı sıra yüzlerce öğrenci katıldı.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.