uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

‘ÖĞRETMENLERİMİZ, FEDAKÂRLIĞIN TİMSALİDİR’

‘ÖĞRETMENLERİMİZ, FEDAKÂRLIĞIN TİMSALİDİR’


24.11.2022 09:50 | Son Güncellenme: 24.11.2022 09:48
A+
A-

AK Parti Mustafakemalpaşa Başkanı Murat Hallaçoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hallaçoğlu, milli ve manevi değerleri koruyup yüceltecek nesiller yetiştiren öğretmenlerin, üstün çaba ve gayretleri ile gelecekten hiçbir kaygı ve endişe duymadıklarını söyledi.

‘EĞİTİME DESTEK ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ’

Murat Hallaçoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı; “Her şart ve koşul altında, kutsal vatanımızın her noktasında büyük fedakârlık gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip irfan ordusu yetiştirerek ülkemizi daima ileriye götürme gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Saygıdeğer öğretmenlerimiz, gelecek neslimizin tam donanımlı yetişmesi için gösterdiğiniz fedakarlık, aziz milletimizin dünyada var oluşunun perçinlenmesine vesile olacaktır. Bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Bu nedenle eğitime destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur ve olacaktır. Cesaretini ve özgüvenini hiçbir zaman yitirmeyen fedakâr, onurlu, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan, geleceğine ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerimize bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.