uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ORMAN GÖNÜLLÜLERİNDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

ORMAN GÖNÜLLÜLERİNDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



06.08.2021 10:03
A+
A-

Türkiye’de pek çok farklı noktada başlayan orman yangınları sonrası Mustafakemalpaşa Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle ormanlık alanlarda temizlik seferberliği başlattı.

Başkan Mehmet Kanar’ın talimatıyla belediye ekipleri ormanlık alanlarda yangına sebebiyet verebilecek faktörleri temizlemek için çalışma başlatırken dağ tepe demeden her yer didik didik tarandı. Orman temizleme seferberliğine Mustafakemalpaşa’daki bazı dernek kuruluşlarına üye olan çok sayıda çevre gönüllüsü de katıldı.

Özellikle son dönemlerde artan can ve mal kayıplarıyla sonuçlanan orman yangınlarından sonra çalışmalarını hızlandıran ekipler, yangına yol açacak cam kırıkları, çöp ve plastik atıkları toplayarak ormanları koruma altına aldı.

BİRÇOK STK KATILIYOR


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa genelinde mesire alanları başta olmak üzere ormanlık alanlarda denetimlerin ve temizleme çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Orman Bölge Müdürlüğü, Tema Vakfı, Kirmasti Offroad, Akar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği, Paşa Patileri Derneği ve çevre gönüllüleriyle ormanlara sahip çıktıklarını ifade etti.

Başkan Kanar; “Temizlik ve güvenlik personellerimizle olası yangınlara sebebiyet verecek faktörlerin önüne geçmek adına sahadayız. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım, cam ve izmarit atıklarını yeşil alanlardan uzak tutalım. Sabotaj ve kundaklama eylemlerine karşı acilen güvenlik güçlerimizi haberdar edelim. Orman temizleme seferberliğimiz devam edecek. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.