uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5667
EURO
34,6983
ALTIN
2.487,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

ORMANKADI’YA ‘ORMAN OKULU’

ORMANKADI’YA ‘ORMAN OKULU’


18.06.2021 17:16 | Son Güncellenme: 04.03.2022 17:27
A+
A-

İmzalanan protokolle, çevre-öğrenci ilişkisine yeni bir boyut kazandırılacak.

Düzenli oturumlarla bütünsel büyüme fırsatları sunan ve çocuk merkezli bir öğrenme sürecine odaklanan Orman Okulu Ekolojik Yaşam Merkezi Projesi için Mustafakemalpaşa’da protokol imzalandı.

Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ortak yürüteceği ‘Orman Okulu Ekolojik Yaşam Uygulama Merkezi Etap 1 Duvarsız Eğitim” proje tanıtım ve protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’na düzenlen projenin tanıtımına; Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin Uzkınay, Orman İşletme Müdürü Fatih Öztürk, Tarım ve Orman Müdürü Dursun Demirci, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Proje koordinatörü Fatma Gül Göktaş’ın bir sunum gerçekleştirdiği törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Orman Okulu Ekolojik Yaşam Merkezi Projesi’nin yeni ve yaratıcı öğrenicileri desteklemek, öğrenme stillerini ve becerilerini sürekli geliştirmek amacıyla dünya çapında binlerce eğitimli uygulayıcı tarafından paylaşılan bir uygulama olduğunu söyledi.

MERKEZ, EĞİTİME KATKI VERECEK

Projenin, oynamayı, keşfetmeyi ve risk almayı destekleyen uzun vadeli bir program olduğunu kaydeden

Efe; “Orman Okulu, dünya ile derin ve anlamlı bir bağlantıya ve bir öğrencinin dünyaya nasıl uyduğuna dair bir anlayışa ilham verir. Projenin yürütülmesinde desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Ahmet Altıntaş’a, proje ortağımız olarak her daim yanımızda olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a, Orman Müdürlüğü’ne, sponsorlarımıza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye olarak eğitime her türlü desteği verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar ise öğrencilere güzel bir alan kazandırmak istediklerini belirtti. Kanar; “Evlatlarımıza çevre bilincini aşılamak adına anlamlı bir çalışma için kolları sıvadık. Çevre dostu projelere çok önem veriyoruz ve bu projenin bir ortağı olmaktan çok mutluyuz” dedi

Projenin katılımcılara tanıtımın ardından Ormankadı İlkokulu çevresine kurulması planlanan Orman Okulu Ekolojik Yaşam Uygulama Merkezi için protokol imzalandı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.