uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

PORTEKİZ’DE GURURLANDIRAN TEMSİL

PORTEKİZ’DE GURURLANDIRAN TEMSİL
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



20.07.2022 07:55 | Son Güncellenme: 20.07.2022 11:04
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da oryantiring sporunda Milli Takım formasıyla mücadele eden Sıla Dursun, Portekiz’deki şampiyona da Türkiye’yi başarı ile temsil etti.

Araziye saklanan hedeflerin harita ve pusula yardımı ile en kısa sürede bulunmasını önceleyen ve doğada satranç olarak adlandırılan oryantiring yarışmasında çekişmeli mücadeleler yaşanırken, Mili Takım sporcusu Sıla Dursun, zorlu etapları hatasız tamamladı.

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Mayıs ayında Ordu’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda genel sıralamada 4’üncü olan Sıla Dursun, bu kez Milli Takım formasıyla Portekiz’de ter döktü.

Dünya Gençler Oryantiring Şampiyonası öncesi Türk Milli Takım seçmeleri için kampa davet edilen başarılı sporcu, Portekiz’de ay-yıldızlı formayla Türkiye adına yarıştı.

Gençlerarası oryantiring yarışması olma özelliğini taşıyan JWOC 2022, Portekiz’in Aguiar da Beira kentinde 37 ülkeden 310 genç sporcunun katılımı ile yapıldı.     


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Doğada satranç oynama olarak adlandırılan, önceden saklanan hedefleri harita ve pusula yardımı ile bulmaya yönelik hız ve akıl oyunu olan oryantiring branşındaki yarışmaya, Türk Milli Takım formasıyla 12 sporcu katıldı.

Çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyonaya katılan Mustafakemalpaşalı oryantiring sporcusu Sıla Dursun, etapları hatasız tamamlayarak, Türkiye’yi başarı ile temsil etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.