Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (MKP OSB) yönetimi, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.
MKP OSB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kalın, Başkanvekili Atalay Çetin, ERUSLU Global Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı ve MKP OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eruslu ve MKP OSB Müdürü Alaattin Üçok’un katıldığı ziyarette heyet, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’a yeni görevinde başarılar diledi. MKP OSB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kalın, 2023 yılı itibariyle 307 hektar alanda 44 firmanın faaliyet gösterdiği ve 2.500 kişiye istihdam sağlayan Organize Sanayi Bölgesi’nin genişlemesi, yeni yatırımcıların işletmelerini devreye alması ve gelecek dönemdeki yatırımlara ilişkin Vali Demirtaş’a bilgiler verdi.
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ise MKP OSB heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.