uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3326
EURO
35,1252
ALTIN
2.303,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ÖZDAĞ’DAN ‘ZAFER’ KONGRESİ

ÖZDAĞ’DAN ‘ZAFER’ KONGRESİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



04.02.2022 10:35 | Son Güncellenme: 06.05.2022 17:00
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye’nin demografik yapısının değiştirilmesine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Partisinin kongresine katılmak için dün saat 14.00’da Mustafakemalpaşa’ya gelen Zafer Partisi lideri, Atatürk’ün izinden gittiklerini vurgularken; “Türk milletinin güçlü bir iradesi var. Milletimiz, vatanını hiç kimse ile paylaşmak istemiyor. Türk Milleti fakr-u zaruret içerisindeyken, elindekinin avucundakinin hovardaca harcanmasına müsaade edemeyiz. Türkiye’den çalınanları milletimize geri vereceğiz” diye konuştu.

ANADOLU KALESİ PROJESİ

Zafer Partisi’nin her önerisinin bir marka olduğunu kaydeden Özdağ, ‘Anadolu Kalesi’ projesiyle Türkiye’nin sınırlarının korunacağını ve sığınmacıları bir yıl içinde ülkelerine geri göndereceklerini belirterek; “Ülkemizin yurt dışında yaşayan en iyi beyinlerinin de Anadolu’ya dönmesini sağlayacağız” dedi. 

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yürüttüğü Zafer Partisi’nin Türkiye genelindeki ilk kongresi, Mustafakemalpaşa’da gerçekleştirildi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa 1. Olağan Genel Kurulu’na Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yanı sıra İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit, Ankara İl Başkanı Tuğba Demirbağ, İzmir İl Başkanı Ege Tunca, Eskişehir İl Başkanı Soner Çam, Yalova İl Başkanı Borel Aslan, Çanakkale İl Başkanı Hasan Demir, çok sayıda partili ve davetli katıldı.

2021 Ekim ayında partinin Mustafakemalpaşa’daki kurucu başkanı olan Göksal Şenkuyumcu, tek adaylı kongrede bu kez delegelerin oyuyla göreve geldi.

‘MİLLETİN İRADESİ MECLİSTE OLACAK’

Kongre öncesi parti binası önünde bir konuşma yapan Ümit Özdağ, hiçbir il ve ilçe ataması yapmadan Mustafakemalpaşa’da teşkilatlanmayı tamamladıklarını söyledi.

“Attığımız her adımda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidiyoruz” diye konuşan Özdağ, bunu yalnızca program ve söylemlerde değil, aynı zamanda sembollerle de ortaya koyduklarını ifade etti. Zafer Partisi lideri; “Önümüzdeki süreçte kongrelerimizi tek tek tamamlayarak Mayıs ayında büyük kongremizi yapacağız. İlk genel seçimlerde Türk milletinin iradesini TBMM’ye taşıyacağız” dedi.

GÖÇMEN POLİTİKASINA ELEŞTİRİ

Konuşmasının devamında Türkiye’nin göçmen politikasına eleştirilerde bulunan Ümit Özdağ, tüm kentlerin demografik yapısının değiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Buna izin vermeyeceklerini kaydeden Özdağ; “Türk milleti vatanını hiç kimse ile paylaşmak istemiyor. Bu iradeyi Zafer Partisi temsil ediyor. Ülkemize yönelik bu örtülü istila, bir kavimler göçü gibi milyonlarca insanın Anadolu’ya doldurulması, kentlerin, ilçelerin tek tek demografik yapısının değiştirilmesi kabul edilemez. Türk milleti fakr-u zaruret içerisindeyken, elindeki avucundaki hovardaca Suriyelilere harcanıyor. Türk milleti halk ekmek kuyruklarında beklerken, her sene 8 milyar dolardan fazla dünyanın değişik ülkelerinde harcanmasını, AK Parti’nin Türkiye’nin zenginliklerini har vurup harman savurmasına izin vermeyeceğiz. Türkiye’den çalınanları milletimize geri vereceğiz. Türk milletinin desteğini almış bir mücadelemiz var. Her türlü karartmaya ve ambargoya rağmen milletimiz Zafer Partisi’nin Türk siyasetinde nasıl bir köklü değişiklik yapacağını anladı. Her geçen gün saflarımıza genç kardeşlerimiz hızlı bir şekilde toplanmaya başladı. Biz, Türk milletinin ve gençliğinin ümidini temsil ediyoruz” dedi.

‘ANADOLU KALESİ PROJESİ TÜRKİYE’Yİ KORUYACAK’

Zafer Partisi’nin 5 ay önce Türk siyasetine adım atarak, heyecan getirdiğini kaydeden Özdağ; “ İttifaklar kendi aralarında kısır çekişmeyi sürdürmeye devam ederken biz bu ittifakların dışında kalarak milletimizin önüne ağır sorunları çözecek önerileri koymaya başladık. Her bir çözüm önerimiz aynı zamanda bir proje ve bir markadır” dedi.

Özdağ sözlerini şöyle tamamladı; “Anadolu Kalesi projesiyle şuanda nüfusumuzun yüzde 10’undan fazlasını oluşturan sığınmacı ve kaçakları bir sene içerisinde ülkelerine göndereceğimizin taahhüdünü veriyoruz. Yine aynı projeyle gelecek 30 sene içerisinde küresel ısınmadan dolayı Asya ve Afrika’dan yönelecek ve sayıları on milyonlarca insanı bulacak göç kabilelerinin Anadolu sınırları içerisine girmesine izin vermeyeceğiz. Son 10 yıl içerisinde Türkiye’den Avrupa ülkelerine Amerika ve Kanada’ya göç eden Türkiye’nin en iyi yetişmiş beyinlerinin Anadolu’ya dönmesini sağlayacağız. Biz günlük ve kısır tartışmaların içinde olmadan hizmet yolunda ilerleyeceğiz. Edirne’de ne söylüyorsak Diyarbakır’da onu söylüyoruz. Bize değişik ambargolar yapılıyor. Hangi ambargoyu koyarlarsa koysunlar Zafer Partisinin gür sesinin Türk halkı tarafından duyulmasını engelleyemeyecekler. Meydanlar, Zafer Partisi’ni konuşmaya devam edecek. Anket şirketleri bizi görmemezlikten gelemiyorlar. Önümüzdeki aylarda bütün kongrelerimizi bitirerek daha büyük bir hızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”    

Zafer Partisi lideri Özdağ daha sonra Mustafakemalpaşa Başkanı Göksal Şenkuyumcu ile birlikte Sabribey Mahallesi Tahıl Meydanı’nda bulunan parti teşkilat binasının açılış kurdelesini dualarla kesti.

Partililerle sohbet eden Özdağ, kongrenin ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.