uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3650
EURO
34,9694
ALTIN
2.325,97
BIST
9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ÖZKOCAMAN FEN VE ANADOLU LİSESİ’NDEN YKS YERLEŞTİRMELERİNDE BÜYÜK BAŞARI 

ÖZKOCAMAN FEN VE ANADOLU LİSESİ’NDEN YKS YERLEŞTİRMELERİNDE BÜYÜK BAŞARI 
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



25.08.2022 20:08 | Son Güncellenme: 29.08.2022 13:17
A+
A-

2015 yılında Karacabey’in ilk özel okulu olarak faaliyetlerine başladığı günden beri öğrencilerini akademik, sosyal ve kültürel olarak en iyi seviyelere getirmek için eğitim çalışmalarını sürdüren Özkocaman Fen ve Anadolu Lisesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Öğrencilerinin öz güveni yüksek, girişimci, araştıran ve sorgulayan bireyler olmaları için tüm gayretle çalışmalarını sürdüren okul, 2022 YKS’de üniversiteye yerleştirmede %80’lik bir başarı istatistiği yakaladı.

Özel Özkocaman Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Ersen Çalık; “Özel Özkocaman Fen ve Anadolu Lisesi olarak ortaöğretimde 2018 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başladık. Geride bıraktığımız 4 yıllık süreçte üniversiteye yerleştirme oranları ve öğrencilerimizin elde ettikleri derecelerin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. 2022 YKS yerleştirme sonuçları ile başarı çıtamızı biraz daha yükselttik. Bu anlamda 2 öğrencimiz Elektrik Elektronik Mühendisliği (Maltepe Üni. İngilizce Burslu, Balıkesir Üni. İngilizce) , 2 öğrencimiz Bilgisayar Mühendisliği (Çukurova Üni., Bülent Ecevit Üni.), 2 öğrencimiz Hukuk Fakültesi (Selçuk Üni., İzmir  Demokrasi Üni.), 2 öğrencimiz Mimarlık Fakültesi (İzmir Ekonomi Üni. Burslu, Kırklareli Üni.), 2 Öğrencimiz Eğitim Fakültesi (Çanakkale 18 Mart Üni. Kimya Öğretmenliği, Uludağ Üni. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği), 1 öğrencimiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (Çanakkale 18 Mart Üni.), 5 Öğrencimiz Ziraat Fakültesi (Ege Üni., Uludağ Üni., Çanakkale 18 Mart Üni.), 3 öğrencimiz Fen Edebiyat Fakültesi (Uludağ Üni. Kimya, Balıkesir Üni. Kimya, Mimar Sinan Güzel Sanat. Üni. Türk Dili ve Edebiyatı), 6 öğrencimiz de diğer (İstanbul İstinye Üni. Anestezi Burslu, Kocaeli Sağ. Ve Tek. Üni. Anestezi Burslu, Ege Üni. İşletme, Beykent Üni. Psikoloji Burslu, İzmir Kavram Üni. Güzellik Hiz. Burslu, Uluslararası Kıbrıs Üni. Gastronomi Burslu) bölümlerine yerleşerek bizleri ve ailelerini gururlandırmışlardır. Bu sonuçlar ile okulumuz üniversiteye yerleştirmede %80’lik bir başarı istatistiği yakalamış oldu. Bu alanlarda her yıl elde ettiğimiz başarılar, öğrencilerimiz ve velilerimizden gelen olumlu dönütler, her geçen gün aramıza katılan yeni öğrencilerimizin ve velilerimizin memnuniyeti ile aynı azim ve kararlılıkla ilçemizde hizmet vermekteyiz. Bu başarılarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ayrıca eğitim-öğretimin önemli sac ayaklarından biri olan velilerimize bu süreçteki takip, destek ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Yeni eğitim-öğretim yılımızın, ilçemiz ve ülkemiz tüm eğitim camiasına, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, sağlıklı, başarılı ve verimli bir dönem dilerim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.