uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

PAŞA ‘10’UN PEŞİNDE

PAŞA ‘10’UN PEŞİNDE
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



27.01.2023 07:40 | Son Güncellenme: 26.01.2023 13:36
A+
A-
  • Bursa Süper Amatör Küme C-Grubu’nda zirveye ambargo koyan lider Mustafakemalpaşaspor Belediye, iki aylık aranın ardından bu hafta sonu taraftarı ile buluşuyor.
  • Evindeki son maçını 12’nci hafta da oynayan Kırmızı Şimşekler, yarın Bademli 2021 ile puan mücadelesine çıkacak. Zorlu maçta taraftarının da desteğini arkasına alacak olan Paşa, sarı siyahlı rakibi karşında üst üste 10’uncu galibiyetini arayacak. 

Bursa Süper Amatör Küme C-Grubu’nda 17’nci hafta karşılaşmaları, 28 Ocak Cumartesi günü oynanacak.

En yakın takipçileri ile arasında 6 puanlık fark bulunan lider Mustafakemalpaşaspor Belediye,  grupta orta sıralarda ter alan Bademli 2021 Spor’u konuk edecek. 28 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’da Mustafakemalpaşa Stadı’nda oynanacak mücadele ile birlikte Paşa, 4 maçın ardından kendi sahasında taraftarının önünü çıkacak.

HEDEF 10’DA 10

Ev sahibi olarak Mustafakemalpaşa’daki son maçını, Yavuz Selim Spor’u 5-0 yendiği 3 Aralık 2022 tarihinde oynayan Kırmızı Şimşekler, yaklaşık iki aylık aranın ardından kırmızı lacivertli taraftarına kavuşacak. Sezonun ilk randevusunda sarı siyahlı rakibini 1-0 yenen Paşa,  bu karşılaşmadan da galip ayrılarak grupta üst üste 10’uncu galibiyetine imza atmak istiyor.

BOL GOL BEKLENTİSİ


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Bu haftaya kadar oynadığı 15 karşılaşmanın 13’ünü kazanan ve topladığı 43 puanla yenilgisiz zirvede bulunan Mustafakemalpaşaspor Belediye,  evinde taraftarıyla buluştuğu maçları farklı skorlarla kazanıyor. Mustafakemalpaşa’da çıktığı 6 mücadelenin hepsini kazanan kırmızı lacivertliler, bu maçlarda rakip filelere 25 gol atarken, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

Bursa 19 Mayıs Spor olan adını sezon öncesi Bademli 2021 SK olarak değiştiren rakip ise son iki haftayı mağlubiyetle kapattı. Bademli 2021, 13 takımlı grupta 23 puanla 6’ncı basamakta yer alıyor.

GRUPTA KRTİTİK MAÇLAR

SAL C- Grubu’nda bu hafta aynı gün ve saatte 5 maç daha oynanacak.

Paşa’nın en yakın iki takipçilerinden 36 puanlı NK Lojistik Gençlergücü, Bursa Merinos’u ağırlayacak. Aynı puanda bulunan İnegöl Kurtuluş Spor ise Çağlayan Spor’u konuk edecek.

Bu hafta ayrıca Demirtaş-Orhangazi Gençler, Fatihgücü KS-Keles Gençlik ve Yavuz Selim-Çotanak karşılaşmaları oynanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.