
Bursa Süper Amatör Lig Şükrü Şenkaya Sezonu’nun 7. haftasında üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Belediye Mustafakemalpaşa Spor, en yakın takipçisi Mudanya Spor’u ağırladı.
Haftaya 2. ve 3. sırada giren iki ekibin kapışması, bugün saat 15.00’te Mustafakemalpaşa Stadı’nda oynandı.
Taraftarının desteğini arkasına alarak sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Paşa, maç boyunca yüksek mücadele gücüyle dikkat çekti.

ALTIN GOL HALİL ASAN’DAN
İlk yarıda soyunma odasına golsüz beraberlikle giren Kırmızı Şimşekler, aradığı golü 72. dakikada buldu.

Mudanya kalecisi ve defansı arasında yaşanan anlaşmazlığı iyi değerlendiren Halil Asan, takımını 1-0 öne geçirdi.
Kalan bölümde oyunu kontrol eden kırmızı-lacivertli ekip, skoru korumayı başararak sahadan 1-0 galip ayrıldı ve zirve yarışında çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Takımın galibiyet golünü atan Halil Asan, bu sezon 4. kez fileleri havalandırdı.
PAŞA EVİNDE GEÇİT VERMEDİ
11 takımlı 3. Grup’ta bu sezon 6. galibiyetini alan Kırmızı Şimşekler, puanını 18 yaparken 2’nci sıradaki yerini korudu.
Sahasında oynadığı 4. maçı da kazanan Paşa, 8. haftayı bay geçmesinin ardından lider Hamitler deplasmanına çıkacak.
LİDER HATA YAPMADI
Grupta aynı gün ve saatte 4 maç daha oynandı. Zirveyi yakından ilgilendiren bir diğer mücadelede lider Hamitler, İnegöl Alanyurt’u 1-0 yenerek puanını 19 yaptı.
Bursa Gençler Gücü deplasmanda Şükraniye’yi 4-0, Yavuz Selim ise Orhangazi Hür Spor 3-0’la geçerken, 19 Mayıs da Altınsaban’ı 3-2 yendi. Küplüpınar Yeşildağ ise haftayı bay geçti.
