uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3640
EURO
34,9634
ALTIN
2.324,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

POTA’NIN PERİLERİ TÜRKİYE FİNALLERİNE HAZIRLANIYOR

POTA’NIN PERİLERİ TÜRKİYE FİNALLERİNE HAZIRLANIYOR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



30.11.2022 13:26
A+
A-

Mustafakemalpaşaspor Belediye U-14 Basketbol Kız Takımı, yaptığı sıkı idmanlar ile Türkiye Finallerine hazırlanıyor.

U-14 Basketbol Takımı’na ziyarette bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, antrenmanların bir bölümünü takip ederek; “Kızlarımız maça hazırlar. Tüm benlikleriyle Mustafakemalpaşa’yı temsil ediyorlar, bizde onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

Mustafakemalpasaspor Belediye Basketbol Takımı antrenörleri Yüksel Çelik ve İbrahim Çavlı, haftada 3 gün yoğun antrenmanlar ile 2 grup maçı, 1 yarı final maçı ve final karşılaşması olmak üzere toplam 4 zorlu mücadeleye hazırlandıklarını ve 28 Aralık’ta final maçlarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

HEDEF TÜRKİYE FİNALİ

30 Kasım Çarşamba günü Bursa Salih Şeremet Ortaokulu ile oynanacak basketbol karşılaşması öncesi U-14 Basketbol Takımı’na antrenmanda moral ziyaretinde bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sporculara tatlı ikramında bulunarak; “Tatlı yiyelim spor konuşalım” ifadelerini kullandı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Haftanın 3 günü okul çıkışları boş vakitlerini antrenmanlar ile değerlendirerek, Türkiye’ye isimlerini duyurmak için hazırlanan U-14 Takımı kızları; “Okul çıkışları yaptığımız sıkı çalışmalarla şampiyonluğu hedefliyoruz. Derslerimiz dışında oynadığımız hazırlık antrenmanları ile engelleri birer birer açarak hedeflerimize hızlı adımlarla koşuyoruz. Hedefimiz Türkiye Final maçlarıdır” ifadelerini kullandı.

KANAR’DAN MORAL ZİYARETİ

Yoğun geçen basketbol antrenmanlarını ziyaret eden Başkan Mehmet Kanar, U-14 takımı kızlarının isteklerine anında yanıt verdi. Takıma özel bir araç tahsis ederek ulaşımlarını kolaylaştıran Başkan Kanar, lezzeti ve kalitesiyle Mustafakemalpaşa’nın cazibe merkezleri arasında yer alan, Muradiye Sarnıç Sosyal Tesisleri’nde sporculara yemek sözü verdi.

Mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun programları arasında sporcularla her fırsatta bir araya gelen Başkan Kanar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; “Kızlar, Mehmet ağabeyiniz her zaman yanınızda, başarılarınız daim olsun, Türkiye Finalleri’nde adınızı göreceğime eminim” derken, gençlerin dört gözle beklediği Gençlik Merkezi’nin yılsonuna kadar tamamlanacağının müjdesini de verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.