uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5905
EURO
34,8185
ALTIN
2.497,83
BIST
9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
17°C
Bursa
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

PTT’DEN YENİ YILA ÖZEL İNDİRİM

PTT’DEN YENİ YILA ÖZEL İNDİRİM


23.12.2020 12:44 | Son Güncellenme: 11.08.2021 12:46
A+
A-

Mustafakemalpaşa PTT Müdürü Mürüvet Geyikçioğlu, kurumun yeni yıla özel olarak düzenlenen kampanya ile kargo gönderimleri ve e-ticaret alışverişlerinde büyük indirimlerini müşterileriyle buluşturduğunu söyledi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), yıl boyunca olduğu gibi yeni yılda da diğerlerinden farklı avantajlı kampanyalarıyla seçim fırsat sunuyor. 

PTT Müdürü Mürüvet Geyikçioğlu, yılbaşına özel düzenlenen kampanya ile, 25-31 Aralık 2020 tarihleri arasındaki iş günlerinde bireysel müşteriler tarafından postaya verilecek yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 indirim uygulanacağını belirtti.

Geyikçioğlu; “ Kampanyalarımız yeni yıla 5 gün kala başalıyor. Bu indirimler sadece yeni yılla sınırlı değil. Resmi ve dini bayramlarla birlikte tüm özel günlerde bu uygulamamız sürecek. Mustafakemalpaşalılar, bu özel uygulamadan faydalanabilir” dedi.

TEBRİK KARTI İLE GELENEKLER YENİDEN CANLANIYOR 

PTT tebrik kartı gönderme alışkanlığının yaygınlaştırılması ve unutulmaya yüz tutmuş gelenekleri yeniden canlandırılması için yılbaşına özel tebrik kartları da hazırladı.

Hazırlanan özel tasarım kartları, birbirinden güzel dileklerinizi, sevdiklerinize ulaştıracak. Kış mevsimine özel görsellerin yer tebrik kartları tüm PTT iş yerlerinden ücretsiz olarak alınabilirken, kartların posta ücreti ise diğerlerden tahsil edilecek.

‘MUTLU YILLAR, MUTLU ALIŞVERİŞLER’

Türkiye’nin Milli E-Ticaret Platformu PttAVM.com’da yeni yıla sayılı günler kala döndürülür, ‘Mutlu Yıllar, Mutlu Alışverişler’ konseptiyle indirimli ürünler sunuyor. 

PttAVM.com, elektronikten modaya, küçük ev aletlerinden kozmetiğe, kişisel bakım ürünlerinden petshop ürünlerine, mobilyadan araç aksesuarlarına kadar farklı ihtiyaç ve tarzdaki ürünlerine yüzde 25-80 arasında değişen oranlarda indirimler yapacak. 

HAFTA BOYUNCA BENZERSİZ KAMPANYALAR

PttAVM.com, yeni yıl kampanyalarının yanı sıra haftanın belirli günlerinde de çeşitli kampanyalar düzenliyor. 

Salı günleri, ‘Her Salı Teknoloji Bayramı’ sloganıyla elektrikli süpürge, bilgisayar, tablet, ütü ve televizyon gibi elektronik ürünlerde avantajlı fiyatlar sunuluyor. 

Çarşamba günleri ise ‘Haftanın Ortası İndirim Fırsatı’ mottosuyla seçili ürünlerde birbirinden farklı indirim uygulanıyor. 

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.