uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
39,2169
EURO
45,2700
ALTIN
4.345,98
BIST
9.311,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C

RUMELİ’LERDEN MECLİS ÇIKARMASI

RUMELİ’LERDEN MECLİS ÇIKARMASI



Kervan Mobilya
04.11.2023 14:27 | Son Güncellenme: 04.11.2023 17:29
A+
A-

Mustafakemalpaşa Rumeli Halk Oyunları ve Kültür Derneği, Ankara’da TBMM’yi ziyaret ederek, Bursa ve Balıkesir milletvekilleriyle bir araya geldi.

Dernek Başkanı Necip Şen ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette heyet, Bursa-Rumeli camiası özelinde temaslarda bulunurken, proje ve talepler milletvekillerine iletildi.

Mustafakemalpaşa’da bu yıl kuruluşunun 31. yılını kutlayan Rumeli Halk Oyunları ve Kültür Derneği yönetimi,  Ankara’ya çıkarma yaptı.

Dernek Başkanı Necip Şen öncülüğündeki Rumeli heyeti, TBMM’de AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve Ahmet Kılıç, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş ve İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turan Çömez ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Bursa özelinde Rumeli camiası ile ilgili proje ve taleplerin masaya yatırıldığı görüşmelerde, milletvekilleri tarafından girişimlerin yerinde değerlendirilmesi ve uygun adımların atılması istendi.

Ziyaretlerde ayrıca, Rumeli camiasının kültürel mirasının korunması ve geliştirilmesine yönelik projelerin hayata geçirilmesi için destek talebinde bulunulurken, Rumeli Halk Oyunları’nın tanıtımı ve yaygınlaştırılması amacıyla yapılması gerekenler ele alındı.

Necip Şen yaptığı açıklamada, milletvekilleri ile yapılan bu görüşmelerden duydukları karşılıklı memnuniyeti dile getirdi.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.