uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4054
EURO
34,7939
ALTIN
2.409,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

ŞAMPİYON ZABITA

ŞAMPİYON ZABITA


12.03.2024 11:55 | Son Güncellenme: 12.03.2024 15:42
A+
A-
  • Mustafakemalpaşa’nın yetiştirdiği başarılı vücut geliştirme sporcusu Uğur Gökçe, Türkiye’nin düzenlediği Ohannes Margosyan Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası ile Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde dikkat çekici bir performans sergileyerek 85 kg’da şampiyon oldu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde zabıta komiseri olarak 17 yıldır görev yapan Uğur Gökçe, İstanbul’da düzenlenen Büyük Erkekler Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 85 kg da birincilik kürsüsüne çıktı.

10 yıldır Milli Sporcu olarak ay yıldızlı formayı terleten, aynı zamanda da 3. Kademe Kıdemli Antrenör olan evli ve iki çocuk babası Gökçe, İstanbul Pendik’te 6-9 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Ohannes Margosyan Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde büyük erkekler kategorisinde 85 kg da Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı.

HEDEF İSPANYA

750 sporcu arasından şampiyon olan Uğur Gökçe, bu başarısının ardından 1-6 Mayıs 2024 tarihlerinde İspanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonluğu’na katılma hakkı elde etti. Şampiyon sporcu; “Türk Milli Takımı’nda 85 kg da ülkemi temsil etme hakkını elde ettim. İspanya’da en büyük arzum İstiklal Marşımızı çaldırarak şanlı bayrağımızı en üste çıkartmak olacak. Bu spora gönül veren gençlerimize tavsiyem, kural ve kaidelere uymaları ve çalışmalarda profesyonel destek almalarıdır. Bu dereceleri almamda en büyük destek ve teşvik başta ailem olmak üzere çalışma arkadaşlarım ve Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’dan gelmiştir. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa