uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ŞAMPİYONA İLGİNÇ HEDİYE

ŞAMPİYONA İLGİNÇ HEDİYE
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



06.04.2022 10:26 | Son Güncellenme: 08.04.2022 10:08
A+
A-

Mustafakemalpaşa Güllüce Mahallesi’nde bu yıl ilki düzenlenen Ramazan Ayı Futbol Turnuvası’nda heyecan sürüyor.

19 mahallenin katılımıyla 4 grupta 24 takımın yer aldığı turnuvada 2. hafta maçları, A ve D gruplarında oynandı. 6 karşılaşmada futbolseverlerin 43 gol izlediği turnuvada, şampiyonluğu kazanacak olan takımın tüm oyuncularına bir çuval mısır tohumu hediye edilecek.

29 Mart’ta başlayan Güllüce Mahallesi Ramazan Ayı Futbol Turnuvası, 3 Nisan tarihinde

Güllüce-B-İlyasçılar, Yeşilova-Sünlük ve Çeltikçi-Kumkadı mücadelelerine ev sahipliği yaptı.

İLYASÇILAR KAZANDI, YEŞİLOVA MAĞLUP


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Günün ilk maçında D Grubu’nda İlyasçılar Güllüce’yi 5-2 mağlup etti.

Ev sahibinin gollerini Koray Ergül (2) atarken, İlyasçılar’a galibiyeti getiren sayılar ise Akın Günay (3) ve Berk Bayram’dan (2) geldi.

Sünlük ise Yeşilova’yı Fatih Sakar’ın 3 golüyle 3-2’lik skorla geçti. Yeşilova’nın gollerini ise Muhammed Can Dorak kaydetti.

Günün son karşılaşmasında Kumkadı önüne çıkan Çeltikçi, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Çeltikçi’ye galibiyeti getiren golleri Mertcan Türban (2) atarken, Kumkadı’nın tek sayısı Hasan Saraç’tan geldi.

A-GRUBU’NDA GOL YAĞMURU

4 Nisan’daki karşılaşmalarda ise A-Grubu’nda 3 maç oynandı.

Ocaklı (B)-Yamanlı arasında gollü geçen maçta 6-6’lık beraberlik çıktı. Ocaklı’nın gollerini Tevfik Arslan (2), Salih Komaç, Erman Ekici, Emin Eser ve Recep Aslan atarken, Yamanlı’nın golleri ise Evren Tan (3), Emre Demirbaş (2) ve İsmail Coşkun kaydetti.

Gollü bir mücadeleye sahne olan diğer maçta ise Hamidiye Döllük’ü 6-4 mağlup etti.

Hamidiye’ye galibiyeti; Görkem Boşnakoğlu (2), Kaan Oğur (2), Tarık Şen ve Ayhan Kutluer’in golleri getirdi. Döllük’ün skorlarını ise Engin Turgut (2), Cem Beyhan ve Aydoğan Turgut kaydetti. 

Günün son karşılaşmasında ise Koşuboğazı ile Kosova 3-3 berabere kaldı.

Koşuboğazı’nın gollerini Rahmi Aybey (2) ve Tuncay Aybey atarken, Kosova’nın golleri ise Mete Alday, Oğuzhan Demir ve Furkan Deniz’den geldi.

ŞAMPİYONA BİR ÇUVAL MISIR

Turnuva organizatörü Turgut Balta, müsabakaların heyecanlı ve çekişmeli geçtiğini söylerken, katılan tüm takımların kupa için amansız bir mücadele ortaya koyduğunu belirtti.

Şampiyon olan takıma ödül olarak bir çuval Agromar mısır tohumu vereceklerini ifade eden Balta; “Aldığımız karar neticesinde birinci olan takımın tüm ekibine mısır tohumu hediye edeceğiz. Ağırlıklı olarak kırsal mahalle takımlarımızın yer aldığı turnuva böylelikle üreticiye de kazandıracak. Ramazan ayı boyunca devam edecek müsabakaların finalini bayramda yapmayı planlıyoruz. Tüm futbolseverleri turnuvamıza davet ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.