uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3833
EURO
34,5660
ALTIN
2.384,56
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Yağmurlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

‘SANDIKLARDAN TAŞACAĞIZ’

‘SANDIKLARDAN TAŞACAĞIZ’


02.05.2023 12:56
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Etibank yolu üzerinde bulunan Seçmen İletişim Merkezi’nin (SİM) açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta yaptığı konuşmada anket şirketlerini eleştiren MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, MHP’ye algı operasyonu yapıldığını ifade ederek; “Kimsenin kuşkusu olmasın. Bu seçimlerde de milletimizin iradesiyle sandıklardan taşacağız” dedi.

MHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Beygirci ise Mustafakemalpaşa’nın 131 mahallesinde sıkılmadık el bırakmayacaklarını söylerken; “14 Mayıs seçimlerinde milletvekili olmak için tüm gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

MHP’nin, Mustafakemalpaşa Hamzabey Mahallesi Bursa Caddesi Şehit Nurettin Mutlu Sokak’ta bulunan Seçmen İletişim Merkezi’nin (SİM) açılışına, MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, 1. Bölge Milletvekili Adayları Ahmet Beygirci ve Osman Yorulmaz, MHP Bursa Başkanı Cihangir Kalkancı ve partililer katıldı.

‘HAYALLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından seçmenle güçlü bir iletişimin kurulacağı SİM’in açılışında konuşan MHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Beygirci, kısa bir süre önce ‘bir hayalimiz var’ diyerek çıktıkları yolda bu hayali gerçekleştirmek için canla başla çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Mustafakemalpaşa’da sıkılmadık el bırakmamak için bütün mahalleleri gezdiklerini kaydeden Beygirci; “Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik, sevinçleriyle sevindik, üzüntüleriyle üzüldük. MHP’mizin Bursa 1. bölgesinde aday olarak vatandaşlarımızın karşısına çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın. 14 Mayıs Seçimleri’nde Mustafakemalpaşa’mızdan, Karacabey’imizden ve Bursa’mızın 1. bölgesinden milletvekili olmak için canla başla çalışacağız” diye konuştu. 

‘MİLLETİMİZ BU ALGIYI ELİNİN TERSİYLE İTECEKTİR’

MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman ise seçimler öncesi anket şirketlerinin MHP’nin oyunu düşürerek algı operasyonu yaptığını ifade etti.

Büyükataman konuşmasında; “Hemen her seçim öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’ne özel bir sayfa açılıyor. Tüm anket firmaları başta olmak üzere ‘MHP bitti, MHP tükendi, MHP’nin artık barajı aşması mümkün değil’ diye işini gücünü bırakmış buna yoğunlaşmış bir algı operasyonu çabası içerisine giren, ne yazık ki adını kamuoyu araştırma şirketi olarak ifade eden şirketlerin işgüzarlıklarına hep şahit olacağız. Her seçim üzeri, bu dönem de olmak üzere MHP’ye dair yürütülen bu algı operasyonlarını aziz milletimiz hep elinin tersiyle itti, seçimlerden sonra da hepsini sandığa gömdü. Hiçbiri bugüne kadar bir mahcubiyet hissedip yaptıkları bu yanlıştan dolayı MHP’lilerden özür dilemedi. İhtiyacımız da yok, biz işimize gücümüze bakacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın bu seçimlerde de milletimizin sağduyusuyla, Türk milliyetçilerini sahiplenmesiyle sandıklardan taşacağız. Hak ettiğimiz ölçüde seçimlerde mutlaka başarılı olacağız. Buna iman noktasında inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ADAYLARDAN ZİYARET TURU

Açılış sonrası MHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Yorulmaz’ın işyeri ‘Yorulmaz Tarım’ın açılışını yapan MHP adayları, daha sonra Mustafakemalpaşa’da vatandaşlarla buluştu.

14 Mayıs seçimlerinde tam destek sözü alan MHP 1. Bölge Milletvekili Adayları İsmet Büyükataman, Ahmet Beygirci ve Osman Yorulmaz, Alpağut ve Devecikonak mahallerinde seçim çalışmaları yaparken, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı, Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğini ile Mustafakemalpaşa Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.