uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

SEFO’DAN UNUTULMAZ KONSER

SEFO’DAN UNUTULMAZ KONSER
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.09.2022 07:40 | Son Güncellenme: 15.09.2022 17:45
A+
A-

100. yıl kurtuluş etkinlikleri kapsamında Mustafakemalpaşa’da sahne alan ünlü şarkıcı Sefo, 14 Eylül kutlamalarına renk kattı.

Çevre il ve ilçelerden binlerce kişinin akın ettiği konserde, hayranlarının sevgi çemberine aldığı popüler şarkıcı, ‘Gitti’ adını verdiği parçasını da ilk kez seslendirdi. Rap, hip-pop ve reggaeton tarzı şarkılarıyla geniş kitlelerce tanınan Sefo’nun parçalarına, konser boyunca sevenleri de eşlik etti.

Mustafakemalpaşa’da 100. yıl etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz günlerde Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen Tuğçe Kandemir konserine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Sefo konseri için yeni adres bu kez Akar Stadyumu oldu.

‘Tutsak’, ‘Bilmem mi?’, ‘Isabella’ gibi şarkılarıyla dillerden düşmeyen sanatçı Sefo’yu dinlemek için gelen yaklaşık 50 bin kişi stadyumunun dışına taştı.

Havai fişek ve ışık gösterileri ile taçlanan Mustafakemalpaşa’nın 100. yıl kurtuluş coşkusu Sefo’nun şarkıları ile zirveye çıktı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘GİTTİ’ İLK KEZ SESLENDİRİLDİ

Sahne performansıyla tam not alan Sefo, yeni çıkaracağı single parçası ‘Gitti’yi ilk kez Mustafakemalpaşalı hayranları ile paylaştı.

Ünlü şarkıcı yoğun ilgi ve coşku nedeniyle sevilen şarkılarını bir kez daha okudu.

GENÇLERDEN GENÇ BAŞKANA SEVGİ GÖSTERİSİ

Konsere katılan gençlerin yoğun alkış ve tezahüratlarla sevgisini paylaştığı Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Kurtuluş yıl dönümümüze yakışır bir kutlamayla bu geceyi sonlandırdık. Gençlerimiz istedi, biz elimizden geleni yaptık. Sefo kardeşim şarkılarıyla bu geceyi taçlandırdı. Her zaman olduğu gibi harikasın Mustafakemalpaşam. Biz birlikte güzeliz, birlikte güçlüyüz” dedi.

YENİ STADYUM, GENÇLİK MERKEZİ İLE BİRLİKTE AÇILACAK

Başkan Mehmet Kanar, çalışmaları büyük hızla ilerleyen Bursa’nın en özellikli Gençlik Merkezi’nin yanı sıra konser öncesi ilk kepçenin vurulduğu Akar Stadyumu’nun yeniden inşa edilerek Mustafakemalpaşa’ya kazandırılacağını da duyurdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.