uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ŞEHİR ŞOKTA, BURSASPOR 2. LİGE DÜŞTÜ

ŞEHİR ŞOKTA, BURSASPOR 2. LİGE DÜŞTÜ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



15.05.2022 10:00 | Son Güncellenme: 16.05.2022 10:18
A+
A-

Spor Toto 1. Lig’de 37. haftasında deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor’a 4-2 yenilen Bursaspor, bitime bir hafta kala TFF 2. Lig’e düştü. Böylece ilk kez bir Süper Lig şampiyonu 2. Lig’e düştü.

Spor Toto 1. Lig’de 37. haftasında play-off oynamayı garantileyen Royal Hastanesi Bandırmaspor, kümede kalma mücadelesi veren Bursaspor’u konuk etti.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan mücadeleye ev sahibi ekip hızlı başladı. 5. dakikada Kerim Avcı ile 1-0 öne geçen Royal Hastanesi Bandırmaspor, 6. dakikada Philippe Keny ile farkı 2’ye çıkardı: 2-0

İlk yarının sonlarına doğru ise konuk Bursaspor, 2 dakikada 2 gol buldu. 41. dakikada Burak Altıparmak, farkı 1’e indiren (2-1) yeşil-beyazlı ekip, 42’de Massimo Bruno ile skoru eşitledi: 2-2

Mücadelenin ilk yarısı 2-2’lik eşitlikle tamamlandı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Milutin Osmajic, 55. dakikada Bandırmaspor’u yeniden öne geçirdi: 3-2

Bandıma ekibinden Lokman Gör, 79. dakikada adeta Bursapor’un tüm umutlarını bitirdi: 4-2 

Konuk Bursaspor, Pedro ile 90+4’te kazanılan penaltıyı gole çeviremedi ve Royal Hastanesi Bandırmaspor sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Daha önce play-off’u garantileyen Bandırmaspor, puanını 61’e çıkardı. 41 puanda kalan Bursaspor ise lige veda etti.

STATTAN 3 BUÇUK SAAT SONRA ÇIKABİLDİLER

Yenilginin ardından taraftar takıma tepki gösterirdi. Bursaspor, tepkiler nedeniyle Bandırma 17 Eylül Stadyumu’ndan 3 buçuk saat sonra çıkabildi. Bir grup taraftarın tepkisi ile karşılaşan Bursasporlu oyuncular ve teknik heyet, takım otobüsüne protestolar eşliğinde bindi.

KAPTAN TARAFTARA KÜFÜR EDİNCE YUMRUĞU YEDİ

Futbolcuların takım otobüsüne bindiği anda gelen tepkiler üzerine otobüsten inen kaptan Burak Altıparmak ile taraftarlar arasında arbede yaşandı. Tepkiler nedeniyle küfürlü konuşan Altıparmak’a bir taraftar yumruk attı. Polisin araya girmesiyle olay daha da büyümeden kapatıldı.

TÜRK FUTBOLUNDA BİR İLK

Bursaspor, 2009-2010 sezonunda Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yaşamıştı. 2018-2019 sezonunda Süper Lig’e veda eden yeşil-beyazlı ekip, iki lig alta düşen ilk Süper Lig şampiyonu oldu.

1963’te kurulan Bursaspor gelecek sezon tarihinde ilk kez üçüncü kademede mücadele edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.