uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

ŞENKUYUMCU ‘ZAFER’ İÇİN YOLA ÇIKTI

ŞENKUYUMCU ‘ZAFER’ İÇİN YOLA ÇIKTI


18.10.2021 11:31
A+
A-

Genel Başkanlığını İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yürüttüğü Zafer Partisinin Mustafakemalpaşa’daki teşkilatlanma çalışmaları, ‘kurucu başkanın’ atanmasıyla hız kazandı.

İYİ Parti’den istifa ederek öncülüğünü yaptığı Ayyıldız Hareketi’nin ardından Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliğine bağlı Zafer Partisi’ni 26 Ağustos’ta kuran Prof. Dr. Ümit Özdağ, partisinin Mustafakemalpaşa’daki kurucu başkanlığına Göksel Şenkuyumcu’yu atadı.

Mustafakemalpaşa siyasetinde uzun yıllar aktif olarak görev yapan ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren 55 yaşındaki Göksel Şenkuyumcu; “İnanmış ve hedefe odaklanmış şekilde Mustafakemalpaşa’mızın ve ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaktan geri durmayacağız” dedi.

Zafer Parti Bursa İl Başkanlığı’na Halil İbrahim Aydın’ın atanmasıyla başlayan süreç, Mustafakemalpaşa’ya görevlendirme ile devam etti.

Teşkilatlanma faaliyetleri kapsamında Zafer Partisi Mustafakemalpaşa Başkanlığı için Göksel Şenkuyumcu görevlendirildi. 

Tahıl Meydanında parti binası kurma hazırlıklarına başlayan Şenkuyumcu, Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Halil İbrahim Aydın’dan görevlendirme belgesini aldı.

‘ZAFER İNANANLARINDIR’

Mustafakemalpaşa’daki yönetim kurulu oluşturma çalışmalarında sona yaklaştıklarını kaydeden Şenkuyumcu, belirlenen takvim çerçevesinde en kısa sürede kongre yapacaklarını kaydetti.

Zafer Partisi’nin Türkiye’deki ilk görevlendirilen ilçe başkanı olan Şenkuyumcu; “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğindeki partimiz, ülkemiz siyasetindeki çözümsüzlük, kutuplaşma, ekonomideki sıkıntılar başta olmak üzere yaşanan tüm olumsuzluklar nedeniyle Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliğini esas alarak, kuruluş felsefesine bağlı ve Cumhuriyet değerlerine sadık bir parti olarak kurulmuştur. Mustafakemalpaşa, ikamet edenlerin dağılımı itibariyle Türkiye’nin aynası denilebilecek bir yapıdadır. Türkiye de halkın fikir ve düşüncelerini anlamak için Mustafakemalpaşa’ya bakmak yeterli olacaktır. Böyle bir ilçe de siyasette tabi ki oldukça zor ve meşakkatlidir. Halk, kendisi için mücadele edeni görür bilir ve yeri geldiğinde ödüllendirir. Biz de Zafer Partisi olarak, yıllardır farklı yapılarda verdiğimiz bireysel mücadelemizi Zafer Partisi ile daha da güçlü hale getireceğiz. Bilim, birlik ve barış formülüyle gelecek yüzyıllara yaşanılabilir bir ilçe ve ülke bırakacağız. Zaferimiz şimdiden kutlu olsun. Unutmayın ki ‘Zafer’ inananlarındır” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.