uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

SİFTAH SAADET’TEN

SİFTAH SAADET’TEN
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



22.03.2021 13:45 | Son Güncellenme: 17.10.2021 13:47
A+
A-

Mustafakemalpaşa Saadet Partisi (SP) Teşkilatı zor durumda bulunan esnafın işlerinin iyi gitmesi için ‘Siftah Saadet’ten Bereket Allah’tan’ çalışması yaptı.

SP Bursa Başkan Yardımcısı Burak Çelik’in de katıldığı etkinlikte, sabahın erken saatlerinde esnaf işyerini açmadan, ‘Siftah Saadet’ten Olsun” yazılı zarflara 1 TL ile mektup konularak işyerlerinin kapısının altından içeri atıldı.

Esnafın zor bir dönem geçirildiğini kaydeden SP Bursa Başkan Yardımcısı Burak Çelik, bu etkinlikle parti olarak Türkiye çapında esnafın yanında olduklarına dikkat çektiklerini ifade etti.

ESNAF YAŞATILMALI

Çelik; “Esnafımızın ilk siftahı ilk bereketi bizden olsun diyerek bu kampanyayı düzenledik. Sabah namazında esnaflarımızın kapılarının altına bıraktığımız 1 TL ve mektubumuz, mahallemizdeki buluşma noktamız olan esnafımızı duygulandırdı. Alışverişlerimizi buralardan yapmalı, yerel küçük esnafımızı yaşatmalıyız” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Esnafa bırakılan mektupta; “Aziz kardeşim, biliyoruz ki sıkıntıdasın. Hesap kitap içinde çırpındığını da biliyoruz. Biliyoruz, çünkü seninle aynı semaya bakıyoruz. Yüzündeki tebessümü özledik. Bir an olsun yüzünü güldürebilmek için buradayız. Bereket yağmurunun erkenden üzerine düşmesi için, Ahi Evran’ın geleneğiyle dua etmek için bu sabah saatinde yanındayız. Siftah bizden, bereket Allah’tan” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.