uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

SIRADAKİ AV DEMİRTAŞ

SIRADAKİ AV DEMİRTAŞ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



18.11.2022 07:40 | Son Güncellenme: 17.11.2022 17:25
A+
A-
  • Bursa Süper Amatör Küme’de geçtiğimiz hafta İnegöl Kurtuluş’u deplasmanda 3-1 yenerek, rakibini liderlikten eden ve zirveye bir adım daha yaklaşan Mustafakemalpaşaspor Belediye, bu hafta sonu karşılaşacağı Demirtaş Spor’u gözüne kestirdi.
  • Geride kalan 9 haftada Mustafakemalpaşa’da oynadığı maçları farklı skorlarla kazanan Kırmızı Şimşekler, Demirtaş’ı da yenerek 6. haftada kaybettiği liderlik koltuğuna tekrar oturmak istiyor.

Bursa Süper Amatör Küme C- Grubu’nun iki yenilgisiz takımından biri olan Mustafakemalpaşaspor Belediye, 10. haftada en yakın takipçisi Demirtaş’ı konuk edecek.

13 takımlı grupta topladığı 22 puanla 3’üncü sırada bulunan Sait Ulvi Özdemir yönetimindeki kırmızı-lacivertli takım, 17 puanla 4’üncü sıradaki Demirtaş ile 20 Kasım Pazar saat 15.00’da karşılaşacak.

PAŞA’YA YAN BAKILMIYOR

Üst sıraları yakından ilgilendiren kritik maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Paşa, 3 puana kilitlendi.

Mustafakemalpaşa’da oynadığı maçlarda üstün bir oyun ortaya koyan Kırmızı Şimşekler, bu haftaya kadar kendi evinde çıktığı 4 maçı da kazandı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Taraftarının da desteği ile evinde rakip fileleri abluka altına alan Paşa, 18 gol atarken kalesini gole kapattı. Ligde yenilgisi bulunmayan Kırmızı Şimşekler, tüm karşılaşmalarda attığı toplam 25 golle, bu alanda rakip ağları en çok havalandıran ekip olurken, kalesinde gördüğü 4 golle de en az gol yiyen takım kimliği ile dikkat çekiyor.

DEMİRTAŞ, MORALSİZ GELECEK

Rakip Demirtaş ise son 3 maçında galip gelemedi. Keles’e kendi evinde 2-1 yenilen lacivert beyazlı ekip, Yenişehir ile 1-1 berabere kalırken, geçtiğimiz hafta ise Fatihgücü’ne 1-0’lık skorla boyun büktü.

Kırmızı Şimşekler bu hafta galip geldiği takdirde, 24 puanla grupta lider bulunan NK Lojistik Gençlerbirliği’nin Fatihgücü KS karşısında olası bir puan kaybı sonunda zirveye yerleşecek.

İnegöl Kurtuluş’un bay geçeceği 10. haftada ayrıca; Yenişehir Belediye-Yavuz Selim, Keles Gençlik-Çotanak, Bademli 2021- Bursa Merinos ve Çağlayan-Orhangazi Gençler karşılaşmaları oynanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.