uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

SUNAY AKIN TARİHE DOKUNACAK

SUNAY AKIN TARİHE DOKUNACAK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



08.08.2022 07:43 | Son Güncellenme: 08.08.2022 11:40
A+
A-

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi’nin organizasyonuyla, usta şair, gazeteci ve araştırmacı yazar Sunay Akın, 30 Ağustos’un 100’üncü yılında ‘Atatürk’ün İzinde Cumhuriyet Yolunda’ isimli tek kişilik sunumu ile Mustafakemalpaşa’da olacak.

Tarihe dokunan hikâyeleri ile geniş kesimlerce tanınan usta yazar, Gazi Paşa ve Cumhuriyetin bilinmeyen yönlerini, 24 Ağustos akşamı Amfi Tiyatro’da sunacağı gösteride anlatacak.

Organizasyona ev sahipliği yapacak olan ADD Şube Başkanı Haşim Yoldaş, özellikle gençlerin ve sanatseverlerin kaliteli kültür programlarını hak ettiğini düşündüklerini söylerken, Sunay Akın’ın bu anlamda önemli bir değer olduğunu belirtti.  

Etkinliğe katılmak isteyenler için 4 yerde bilet temin noktası oluşturuldu.

YOLDAŞ’TAN ETKİNLİĞE DAVET


Weltew Home Mustafakemalpaşa

ADD Şubesi, Mustafakemalpaşa’nın kurtuluşunun 100. yılındaki organizasyonlarına, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Sunay Akın’ın sahne alacağı bir gösteri ile hız veriyor.

Usta şair, edebiyatçı ve araştırmacı gazeteci kimliği ile bilinen, son dönemde ise tek kişilik sahne gösterileri ile büyük beğeni toplayan Sunay Akın, Mustafakemalpaşa’da sevenleriyle buluşacak.

Akın, 24 Ağustos 2022 Çarşamba akşamı saat 20.30’da Lalaşahin Mahallesi’nde bulunan Amfi Tiyatro sahnesinde sunacağı gösteride, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Türk Milleti’nin Çanakkale Savaşı’nda elde ettiği başarıların yanı sıra Cumhuriyet tarihinin çarpıcı olaylarını anlattığı hikâyelerle farklı bir ışık tutacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ADD Şube Başkanı Haşim Yoldaş; “Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün adını gururla taşıdığımız ilçemizin kurtuluşunun 100. yılında, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile misyonumuza uygun ve ilçemiz halkına yakışır bir organizasyon yapmak istedik. Özellikle gençlerimizin ve sanatsever Atatürkçü dostlarımızın kaliteli kültür programlarını hak ettiğini düşünüyoruz. Bu anlamda sahne programı çok keyifli ve akıcı olan Sunay Akın’ı ilçemizde misafir edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel organizasyona davet ediyoruz. Keyifle geçeceğine inandığımız bu organizasyon biletlerine bizlerden ulaşabilirler” dedi.

Etkinliğe katılmak isteyen sanatseverler, Çelebioğlu Ticaret, Pınar Veteriner Kliniği, As Tarım ve VPET’ten bilet temin edebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.