uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

SUUÇTU’DA DEV BAYRAK

SUUÇTU’DA DEV BAYRAK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



14.09.2022 07:45 | Son Güncellenme: 13.09.2022 17:55
A+
A-

Mustafakemalpaşa’nın kurtuluşunun 100.yılında dağcılar tarafından 38 metre yüksekliğe sahip Suuçtu Şelalesi’nden 100 metrekarelik dev Türk Bayrağı açıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, yaşattıkları heyecan ve gurur için dağcılara teşekkür etti.

Bursa’nın doğa harikası Suuçtu Şelalesi, Mustafakemalpaşa’nın 100. kurtuluş yıl döneminde 100 metrelik dev Türk Bayrağı ile güzelliğine güzellik kattı.
Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı İbrahim Kanburoğlu ve Turgut Ünal’a 100. kurtuluş yıl dönümünde 100 metrelik Türk Bayrağı’nı astıkları için özellikle teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa ve Türkiye’yi düşman işgalinden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmet, minnet ve saygı ile andı.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE NİCE ZAFERLERE’

Başkan Kanar; “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun. Bugün 100. yıl dönümümüz münasebetiyle dağcılarımız, eşsiz güzelliğimiz olan Suuçtu Şelalemize 100 m2 Türk Bayrağı’mızı işlediler. Dağcılık sporcularımız İbrahim Kamburoğlu ve Turgut Ünal buna vesile oldu, yürekliliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ilçemizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Mustafakemalpaşa’mızın ve Bursa’mızın birlik ve beraberlik içerisinde daha nice zaferlere ve başarılara kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.  


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘DAHA NİCE 100. YILLARA’

Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı İbrahim Kanburoğlu ve Turgut Ünal ise kurtuluşunun 100. yıl dönümünde Türk Bayrağı’nı Suuçtu Şelalesi’nde açtıkları için gururlu olduklarını söylerken, bu anlamlı günü taçlandırdıklarını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.