uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

TARIM FUARININ GÖZDESİ CASE IH

TARIM FUARININ GÖZDESİ CASE IH
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



04.10.2021 09:29
A+
A-

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası, 1-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 15. Biga Tarım Fuarı’na çıkarma yaptı. 

Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olan CASE IH’in Bölge Bayiliği’ninde boy gösterdiği fuara katılan ÖZTRAK ÖZMENLER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özmen, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi son teknolojiye sahip traktörleri ve tarımsal ekipmanlarını sergilediği standında ağırladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte MKPTSO Başkanı Tekin Uzkınay’ın da katıldığı fuarda stantları gezen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, CASE IH standında markanın ürünleri ve tarımın geleceği hakkında sohbet etti.

CAZİP AVANTAJLAR UYGULANDI

50 beygirden 300 beygire kadar çiftçilerin traktör ihtiyaçların tümünü karşılayan, ürün yelpazesiyle birlikte düzenlediği avantajlı kampanyaları ile Biga Fuarı’nda dikkatleri üzerine çeken CASE IH markası, aynı zamanda toprak işleme, balya makinası, römorklar ve pullukların olduğu farklı ekipman çeşitlerini de çiftçilerin beğenisine sundu.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

15 yıldır bölge bayiliğini başarılı bir şekilde yöneten ÖZTRAK ÖZMENLER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özmen; “Markamızın gücü koşulsuz müşteri memnuniyetinden geçmektedir” açıklamasında bulundu.

Fuara katılanlar, çiftçilerinin ihtiyaçlarını A’dan Z’ye karşılayan traktör ve tarımsal ekipmanları yakından inceleme fırsatı bularak, değişen ekonomik şartlarda üreticilere yardımcı olacak kampanyalar hakkında da bilgi edindi.

ÖZTRAK ÖZMENLER CASE IH Yetkili Bayisi, bulunduğu bölgede mekanizasyona erişimi kolaylaştırmak amacı ile bu fuara özel cazip avantajlar uyguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.