uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

TİCARET BORSASI VE ZİRAAT BANKASI’NDAN GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ

TİCARET BORSASI VE ZİRAAT BANKASI’NDAN GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



21.12.2020 12:35 | Son Güncellenme: 11.08.2021 12:36
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermeye yönelik Ziraat Bankası ile yaptığı iş birliğine Ticaret ve Sanayi Odası’nın ardından Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası’da katıldı.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Hasan İleri arasında, ‘Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Proje’ protokolü imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu, ticari faaliyetlerin sürdürülebilirliğinde en önemli noktanın finansmana erişim ve güven olduğunu söylerken, iki kurum arasındaki güçlü işbirliğinin üyelere yeni imkanlar sağlayacağını belirtti.

‘GÜÇLERİMİZİ ÜYELERİMİZ İÇİN BİRLEŞTİRDİK’

Akkoyunlu; “  Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası üyelerinin ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret ve kolay finansman imkânı sağlamları için Ziraat Bankası ile güçlerimizi birleştiriyoruz. Dünyanın içinden geçtiği pandemi döneminin meydana getirdiği zorluklar neticesinde Ziraat Bankası’nın ‘Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi’ üyelerimiz adına güçlü bir imkan sağlayacaktır. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizdeki işletmelerimiz zor günler geçirmektedir. Böylesi bir dönemde Ziraat Bankası’nın sağlayacağı avantajlar, üyelerimizin ticari faaliyetlerini devam ettirmelerinin önünü açacakatır” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘GÜVENLİ ALIŞ-VERİŞ İMKANI’

Satıcıların tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklarını, alıcıların da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklarının altını çizen Ticaret Borsası Başkanı Akkoyunlu;  “ Çatı kuruluşumuz olan TOBB’un önderliğinde Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası olarak üyelerimizin içerisinde bulunduğu bu zorlu süreci daha rahat atlatabilmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.