uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
19,0393
EURO
20,5591
ALTIN
1.190,25
BIST
4.966,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
9°C
Bursa
9°C
Çok Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
12°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

TSO’DA KURA DEĞİŞİKLİĞİ

TSO’DA KURA DEĞİŞİKLİĞİ
İstikbal Mobilya Mustafakemalpaşa
07.10.2022 07:45
A+
A-

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5 Meslek Komitesi’nde yapılan seçimlerinde liste değişikliği yaşandı. Seçimlerde güven tazeleyen Tekin Uzkınay’ın da yer aldığı 5. Meslek Komitesi’nden kurayla seçilen beyaz listedeki Suat Kıray, ikinci bir kura çekimi sonucu yerini mavi listedeki Orhan Erarslan’a bıraktı.

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 Ekim’de iki adaylı gerçekleştirilen seçimlerin yankısı sürüyor.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay’ın beyaz listesinde bulunan Suat Kıray (Özcan Kolonya-Kozmetik) ile ‘Değişim Grubu Adayı’ Vedat Süngü’nün mavi listesindeki Orhan Erarslan’ın (Viapot Toprak Ürünleri) 5. Meslek Komitesi’nde aynı oyu alması sonucu iki isim arasında kazananı belirlemek için kura çekimi yapıldı.

ÖNCE KIRAY SONRA ERARSLAN

Suat Kıray’ın kurayla kazanmasının ardından listelerde 12’ye-3’lük Tekin Uzkınay lehine ortaya çıkan sonuca itiraz edildi.

İtirazı değerlendiren Seçim Kurulu, 5. Meslek Komitesi’nde 47 oy aldığı ifade edilen Suat Kıray ve Orhan Erarslan’ın yanı sıra Vedat Süngü’nün listesinde yer alan Emin Özkara’nın da (Tunç Topkara Mermer), ikinci kuraya girmeye hak kazandığını belirledi. Tekrar edilen kura çekiminin ardından bu kez kazanan Süngü’nün listesindeki Orhan Erarslan oldu. Böylelikle Erslan, Tekin Uzkınay ve Mehmet Çalışkan’ın da yer aldığı beyaz listeyi delerek, 5. Meslek Komitesi’ne mavi listeden dahil oldu. 

Muradiye Sarnıç Tesisleri

TSO’da yeni dönemdeki meclis üyeliği aritmetiği ise 11’i beyaz listenin, 4’ü de mavi listenin adayları olarak belirlendi.

TSO yönetim kurulu başkan ve üyeliği, meclis başkanı, disiplin kurulu asıl ve yedek üyeliği ile genel kurul delegeleri önümüzdeki günlerde belirlenecek

Meslek komitelerinde kazananlar şu isimlerden oluştu;

1.GRUP; Vedat Süngü (Mavi Köşe), Caner Dink (Dink Gıda) ve Suat Akar (Şapçı Kooperatifi Başkanı)

2.GRUP; Soner Dadak (Dadak Giyim), Ertuğrul Kayhan (Kayahanlar Oto), İlhan Çakmakçı (Çakmakçı Kuyumcu)

3.GRUP; Sinan Taşkın (Taşkın Hafriyat), İbrahim Özmen (Öztrak Özmenler), Abdullah Yağız (Koçaslanlı İnşaat)

4.GRUP; Metin Oruç (Oruç Tur), Nevzat Erdem (Erdemler Otomotiv), Hikmet Alpay (Koşuboğazı Tarımsal Kooperatifi)

5.GRUP; Tekin Uzkınay (ÖZ-TEK), Mehmet Çalışkan (Rani Mobilya), Orhan Erarslan (Viapot)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.