uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

TUĞÇE KANDEMİR GÖNÜLLERİ FETHETTİ

TUĞÇE KANDEMİR GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



31.08.2022 09:27
A+
A-

Tuğçe Kandemir konseri ile zirveye çıkan Zafer Bayramı coşkusu, uzun yıllar unutulmayacak görüntülere sahne oldu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserinde sahne alan Tuğçe Kandemir, Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran binlerce hayranını coşturdu.

Başarılı yorumları ve güçlü sesiyle beğeni toplayan sanatçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılında Mustafakemalpaşa’da sevenlerine unutulmaz bir coşku yaşattı.

Gecede, evlilik teklifi yapmak isteyen bir gence Tuğçe Kandemir ve Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın güzel jestleri damgasını vurdu.

Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun ve adını alışının 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan etkinliklerin ilk yıldızı, sesi ve besteleriyle müzikseverlerin gönlüne taht kuran Tuğçe Kandemir oldu.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Son zamanların en çok dinlenilen isimlerinden olan Ankaralı sanatçı, büyük ilgi gören konserde en güzel şarkılarını Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran hayran korosu ile birlikte seslendirdi.

Mustafakemalpaşalıların yoğun ilgisi ve coşkusunun heyecan verici olduğunu söyleyen Tuğçe Kandemir, sahne performansı ile keyifli bir gece yaşattı. 1,5 saat kaldığı sahnede başarılı performansıyla gönülleri fetheden Kandemir’e konser sonrası Belediye Başkanı Mehmet Kanar tarafından çiçek takdim edildi.

Bu özel gece için Tuğçe Kandemir’in özel teşekkür ettiği Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Gençlik Merkezimiz bittiğinde, sizleri yeniden ağırlamaktan gurur duyarız” diyerek Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin bu yılsonunda biteceğinin müjdesini duyurdu.

SÜPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ KONSERE DAMGA VURDU

Tuğçe Kandemir konseri, sürpriz bir evlilik teklifine de sahne oldu.

Mustafakemalpaşalı Burak Dilmenler, Tuğçe Kandemir ve Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın özel jesti ile kız arkadaşı Merve Şevval Day’a evlilik teklifinde bulundu.

Gelişmelerden habersiz konseri izlemeye gelen Day, sanatçı Kandemir ve Başkan Kanar tarafından düet yapmak üzere sahneye davet edildi.  Minik düetin ardından Burak Dilmenler; “Güç erkeğe güzellik kadına verilirmiş. Her şeyi yenen güç bir tek güzellik karşısında diz çökermiş” diyerek Merve Şevval Day’a evlenme teklifi etti. İzleyicilerden ‘evet, evet’ tezahüratları eşliğinde evlilik teklifini kabul eden Merve Şevval Day, gözyaşlarına hâkim olmadı.

‘100. YIL ETKİNLİKLERİMİZ BAŞLADI’

Mustafakemalpaşa’nın 100.yıl etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel ve özel etkinliklere imza atan Başkan Mehmet Kanar; “Adını taşımaktan gurur duyduğumuz Mustafakemalpaşa’mızın 100. yıl dönümü dolayısıyla etkinliklerimiz başladı. Sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir’i ağırlamaktan gurur duyuyoruz. İnşallah Gençlik Merkezi’mizin yapımı bittiğinde yüzlerce konser, yüzlerce sanatçı Mustafakemalpaşa’da sevenleriyle buluşacak. Bu gece Burak kardeşim ve Merve Şevval kızımın mutluluklarına ortak olduk, Allah daim etsin inşallah” dedi.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.