Mustafakemalpaşa’da teşkilatı bulunan 3 kadın siyasi parti başkanından biri olan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Müzeyyen Tuna istifa etti.
Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nde yaprak dökümü sürüyor.
Temmuz ayında Teşkilatı Başkan Yardımcısı dâhil 8 kişinin yönetimden istifa ettiği Gelecek Partisi’nde bu kez İlçe Başkanı Müzeyyen Tuna’nın ayrılığı yaşandı.
2021 yılı Nisan ayında Gelecek Partisi Mustafakemalpaşa Kurucu Başkanlığı’na atanan Müzeyyen Tuna, 17 aylık görevinden ayrıldığını duyurdu. Tuna, özel nedenlerden dolayı 29 Eylül’de istifa kararı aldı. Gelecek Partisi Bursa Başkanı Alpaslan Yıldız’ın da geçtiğimiz hafta Mustafakemalpaşa’ya gelerek, yeni başkan adayları için teşkilatta nabız yokladığı öğrenildi.
Gelecek Partisi’nde geçtiğimiz Temmuz ayında da partinin Mustafakemalpaşa kurucu yönetim kurulu üyeleri olan Başkan Yardımcısı Yakup Çetin, Teşkilat Başkanı İsmail Çobanoğlu, Kadın Kolları Başkanı Sibel Demiröz, Gençlik Kolları Başkanı Sefa Demir, Mali ve İdari İşler Başkanı
Ahmet Yasemin Sevim, Medya İletişim Başkanı Ümit Başkırt, Parti Eğitim Başkanı Yağmur Emine Uslu ve Sosyal Politikalar Başkanı Yalçın Özalp’in de istifası yaşanmıştı.