uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
28,9162
EURO
31,3434
ALTIN
1.888,56
BIST
8.087,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
14°C
Bursa
14°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
14°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
15°C
Perşembe Yağmurlu
9°C
Cuma Hafif Yağmurlu
7°C

USTA GAZETECİLER DÜNYANIN EN BÜYÜK MAKAM ODASINA KONUK OLDU

USTA GAZETECİLER DÜNYANIN EN BÜYÜK MAKAM ODASINA KONUK OLDU
14.10.2022 07:50 | Son Güncellenme: 13.10.2022 16:20
A+
A-

Türk basınının duayen ismi Yavuz Donat ve ünlü gazeteci yazar Şebnem Bursalı Mustafakemalpaşa’da dünyanın en büyük makam odasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Basın duayeni Donat ve başarılı gazeteci Bursalı, Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın her hafta düzenlediği bürokrasi duvarlarını ortadan kaldıran, randevusuz ‘Meydan Makam’ buluşmalarına misafir oldu. Adnan Menderes Meydanına kurulan makam Mustafakemalpaşalıların yoğun ilgisiyle geçti.

Gazeteci Şebnem Bursalı, Türk gazeteciliğinin usta ismi Yavuz Donat’ın meslekteki yarım asırlık serüvenini kaleme aldığı ‘Off The Record…’ kitabını, Meydan Makam’a gelen vatandaşların istekleri üzerine Yavuz Donat ile birlikte imzaladı.

ELLİ ALTI YILLIK SERÜVEN MUSTAFAKEMALPAŞA’LILARA HEDİYE EDİLDİ

Mustafakemalpaşa’nın güler yüzlü vatandaşlarıyla vakit geçirmekten mutluluk duyduklarını dile getiren Donat ve Bursalı, Engelsiz Yaşam Birimi ve Atıklarımız Çilek Olsun projesinde bulunan öğrencilerini ziyaret etmeyi unutmadı. Mustafakemalpaşaspor Belediye’nin ivme kazanan başarıları dolayısıyla Yavuz Donat ve Şebnem Bursalı’ya isimlerine özel hazırlanan Mustafakemalpaşaspor Belediye forması hediye takdim eden Başkan Kanar; “Sporumuzla, sanatımızla adımızdan sıkça bahsettirmeye devam edeceğiz’’ dedi.


Türk basının duayen ismi Yavuz Donat’ı ve başarılı gazeteci Şebnem Bursalı’yı ağırlamanın bir gurur olduğu belirten Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Basın duayeni Donat ve Bursalı’yı ağırlamaktan gurur duyuyorum. İlçemizin güler yüzlü halkı ile bu haftada buluştuk, Cumhurbaşkanımızın beğenisi toplayan ve misafirimizin de beğenisine sunduğumuz Geri Dönüşüm Defilemiz ile engelli bireylerimizin başarılarına ortak oluyoruz. Misafirime ufak bir Mustafakemalpaşa günü yaşattık yeniden misafir etmekten onore olurum” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.