uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5191
EURO
34,5735
ALTIN
2.504,25
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C

VOLEYBOLDA GÜLLÜCE RÜZGÂRI

VOLEYBOLDA GÜLLÜCE RÜZGÂRI


15.06.2022 07:45 | Son Güncellenme: 14.06.2022 18:09
A+
A-

Mustafakemalpaşa Güllüce Mahallesi Voleybol Takımı, Susurluk’ta düzenlenen turnuvada fırtına gibi esiyor.  2 grupta 9 takımın mücadele ettiği voleybol turnuvasının ilk iki maçını kayıpsız atlatan yeşil-beyazlı ekip, şampiyonluk kupasını Mustafakemalpaşa’ya getirmek istiyor.

Susurluk Belediyesi tarafından düzenlenen ve 8 Haziran’da başlayan Voleybol Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. Turnuvada boy gösteren Güllüce Voleybol Takımı, çıktığı ilk iki maçta rakiplerine set vermeyerek kupanın favorileri arasındaki yerini güçlendirdi.

Batu Patent, Jandarmanın Gücü ve GSK ile B-Grubu’nda bulunan Güllüce, ilk iki maçını kazandığı turnuvaya hızlı bir başlangıç yaptı. İlk maçında GSK’yı set vermeden 3-0 yenen Güllüceli File’nin Efe’leri, ikinci karşılaşmada da Jandarmanın Gücü’nü yine aynı skorla 3-0 geçti.

Güllüce, gruptaki 3’üncü maçını yarın akşam saat 20.30’da Batu Patent ile oynayacak.

Güllüce Voleybol, bu maçı kazanması halinde B-Grubu’nun lideri olarak çeyrek finale yükselecek ve A-Grubu’nun 2’ncisi ile yarı final için mücadele verecek. Kupanın sahibi ise 22 Haziran’da oynanacak final maçının ardından belli olacak.

‘İDDİALI BİR EKİP KURDUK’

Güllüce Spor Kulübü Başkanı Turgut Balta, futbolun yanı sıra voleybolda da iddialı bir ekip kurduklarını söyledi. Güllüce’de sporu her yaş grubuna yaymak için gayret gösterdiklerini belirten Turgut Balta; “ Düzeyli ve istikrarlı bir spor yaşamını mahallemize kazandırmak istiyoruz. Voleybol takımımızda bu konuda güzel bir örneklik sergiliyor. İnşallah Susurluk’taki turnuvadan şampiyon olarak döneriz. Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Güllüce Voleybol Takımı’nda şu oyuncular yer alıyor; Şerif Aydın, Taner Garip, Mustafa Ergül, Onur Fere, Hasan Ceylan, Süleyman Türk, Nezih Orunç, Erhan Kaplan, Muharrem Ceyhan, Tarkan Girgin, Büsra Kestel. 

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.