uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

YALINTAŞ SALDIRACAK, ROMAN BEKLEYECEK

YALINTAŞ SALDIRACAK, ROMAN BEKLEYECEK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.02.2022 11:02
A+
A-

Bursa 1. Amatör Küme’de heyecan son haftaya taşındı.

5. Grup’ta play-off hesapları yapan Roman Spor ve Yalıntaş haftayı galibiyetle tamamlarken, iki takımdan hangisinin yoluna devam edeceği bu haftaki karşılaşmaların ardından belli olacak.

6. Grup’ta lige fırtına gibi başlayan Çırpan Gücü’nün ise Süper Amatör hayalleri suya düşerken, MKP 2014’te sezonu orta sıralarda kapattı.

Sezonun sona erdiği Bursa 1. Amatör Küme’de Mustafakemalpaşa’yı temsil eden 4 takımdan hiçbiri lider olarak Süper Amatör’e yükselme başarısı gösteremedi.

Yalnızca 5. Grup’ta Roman Spor veya Yalıntaş, bir üst lige yükselmek için play-off kapısını açacak.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

ROMAN SPOR’UN KULAĞI YALINTAŞ’TA OLACAK

1. Amatör Küme 5. Grup’ta bulunan iki takımdan Roman Spor Gençlik, sezonun son maçında Samanlı deplasmanına çıktı. Cem Cica’nın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılan Roman Spor, üst üste aldığı iki galibiyetle play-off şansını, bay geçeceği son haftada rakiplerinin alacağı sonuçlara bıraktı.

18. hafta öncesi 30 puanla 2’nci sırada yer alan kırmızı-siyahlı ekip, sezonu 10 galibiyet ve 6 mağlubiyetle tamamladı. 36 gol atıp, 30 gol yiyen Roman Spor, Yalıntaş’ın bu hafta puan kaybetmesi halinde Süper Amatör’e yükselmek için play-off oynayacak.

YALINTAŞ İÇİN HAYATİ MAÇ

Aynı grupta bulunan Yalıntaş Gençlik Spor ise play-off umutlarını son maça taşıyarak avantajı eline geçirdi.

Kritik deplasman karşılaşmasında Nilüfer Çamlıca’yı Emre Şahin, Lüftü Uludağ ve Emrecan Tayfur’un golleriyle 3-1’lik skorla geçen sarı-lacivertli takım, puanını 28’e çıkardı.

Ligin ikinci devresinde müthiş bir grafik yakalayan ve üst üste aldığı 6 galibiyetle zirveye tutunan Yalıntaş Gençlik, sezonun son maçında grubu lider olarak tamamlayan Yeni Karaman Spor’u Mustafakemalpaşa’da ağırlayacak. Yalıntaş, bu maçı kazanması halinde Süper Amatör’e çıkmak için 5. Grup’ta play-off oynayacak takım olacak.

ÇIRPAN SONUNU GETİREMEDİ

Çırpan Gücü ve 2014 Mustafakemalpaşaspor’un bulunduğu 1. Amatör Küme 6. Grup’tan Süper Amatör’e yükselen takım Demirtaş olurken, play-off oynama fırsatını Çiftehavuzlar yakaladı.  Demetevler Gençlik ise bir alt kümeye düştü.

18 haftalık periyotta uzun süre liderlik koltuğunda oturan Çırpan Gücü, özellikle ligin ikinci devresinde aldığı istikrarsız sonuçların faturasını ağır ödedi. 17. hafta maçında en yakın takipçisi Çiftehavuzlar’a deplasmanda 2-0 mağlup olan ve rakibi karşında puan sıralamasında bir basamak geriye düşen mavi-beyazlılar, sezonun son maçında daha önce gruptan lider çıkmayı garantileyen Demirtaş’ı 3-0 hükmen mağlup etmesine rağmen play-off bileti alamadı. Çiftehavuzlar’ın 1922 Mütareke Spor karşısında kazandığı 4-2’lik galibiyet ile Çırpan’ın mucize beklentisi gerçekleşmedi.  Çırpan Gücü, sezonu 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 34 puanla 3’üncü sırada tamamladı. Grubun 44 golle en çok gol atan 2’nci takımı olan mavi-beyazlı takım, kalesinde ise 21 gol gördü

MKP 2014 3 PUANLA KAPATTI

Aynı grupta bulunan Mustafakemalpaşa 2014 ise sezonu galibiyetle kapattı.

Son maçında Bursa Güven Spor’u konuk eden kırmızı-siyahlı takım, mücadeleden 4-2 üstün ayrıldı. Genç bir takıma sahip olmasına rağmen sezon boyunca dikkat çekici sonuçlar alan MKP 2014,

6. Grubu 20 puanda bitirirken, puan sıralamasında ise 5’inci sırada yer aldı.

Sezonda 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan MKP 2014, rakip filelere 30 gol gönderirken, kalesinde gördüğü 37 gole ise engel olamadı.

1.AMATÖR 5.GRUP

1.AMATÖR 6.GRUP

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.