uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,5378
EURO
51,4344
ALTIN
6.747,94
BIST
13.589,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
11°C
Pazartesi Çok Bulutlu
11°C

‘MUTLU BİR YÜZ İÇİN BİZDE VARIZ’

‘MUTLU BİR YÜZ İÇİN BİZDE VARIZ’



Kervan Mobilya
21.06.2021 13:18 | Son Güncellenme: 02.08.2021 17:58
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da sosyal dayanışma ve yardımlaşmaya katkı veren mahalle derneklerine bir yenisi daha eklendi. Akar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Başkan Günnur Manav öncülüğünde faaliyetlerine başladı. 

5’i yönetim, 3’ü denetim kurulu olmak üzere toplam 16 üye ile çalışmalarına başlayan Akar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, özellikle ev hanımlarının bütçelerine katkı verecek. Dernek Başkanı Günnur Manav yaptığı açıklamada; “ Mahallemizde ve ilçemizde gerçek ihtiyaç sahiplerini yerinde tespit edip elimizden geldiği kadar onlara destek olacağız. Bu yolda yardım severlerin katkıları bizler için çok önemli. Her şeyi belediye veya devletten beklemek olmaz. Yardım yapmak isteyen gönüllüler bizlere ulaşabilir. Dernek olarak bizler bu yardımlara aracı olacağız. Ayrıca gençlerimize ve ev hanımlarımıza da katkı sunmayı istiyoruz. Kadınlarımızın evlerinde yaptıkları el işlerinin satışını sağlayarak, ev bütçelerine destek olacağız. Gençlerimiz için ise sosyal faaliyetler yaparak onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Kongrede 42 oy alarak Akar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı’na seçilen Günnur Manav’ın yönetiminde şu isimler bulunuyor; Asil: Melek Mavili Tuncer, Ömürlü Akbaş, Nermin Açıkgöz, Erdem Karan, Nefaret Kurtulan, Arzu Gülyağcı, Gülşen Çukur. 

Yedek: Eray Altıntaş, Şerif Kolay, Muhteber Din, Serap Aydın, Mert Yalın, Nurdan Turgut, Muradiye Erenler.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.