uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

YENİ NESİL KÜTÜPHANE DEĞER KATACAK

YENİ NESİL KÜTÜPHANE DEĞER KATACAK


06.01.2023 07:15 | Son Güncellenme: 05.01.2023 18:26
A+
A-
  • Başkan Kanar 2023’ün ilk müjdesini verdi, 1400 m2’lik kütüphane için geri sayım başladı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Ali Koyuncu Gençlik Merkezi’ne kurulması planlanan yeni nesil kütüphane için ilk adım atıldı.

Bursa Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer ile birlikte proje alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 1400 m2 alana sahip kütüphanenin, modern ve teknolojik yapısı, 7’den 77’ye herkese hitap eden özellikleri ise Mustafakemalpaşa’nın önemli bir beklentisini karşılayacağını söyledi.

Özel okuma bölümleri, sergi salonu, kafeterya ve konferans salonu gibi bölümlerinde yer alacağı dev kütüphane, çocuklar, gençler ve yetişkinler için çok yönlü hizmet verecek.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, eğitim, kültür, sanat ve spor alanındaki projelerine bir yenisi daha ekledi.

2022 yılını tarihi hizmetlerle geride bırakan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Ali Koyuncu Gençlik Merkezi’ne değer katacak halk kütüphanesi ile 2023 yılının ilk müjdesini verdi.

HERKESE HİTAP EDECEK

1400 m2 alana sahip dev kütüphane, modern ve teknolojik yapısı, 7’den 77’ye herkese hitap eden özellikleri Mustafakemalpaşa’nın önemli bir beklentisini karşılayacak.

Geçen yılı hizmetlerle birlikte doludizgin geçirdiklerini ifade eden Başkan Kanar; “Yeni yılı yeni yatırımlarla karşılıyor, ilçemize çok yakışacak modern bir halk kütüphanesi kazandırıyoruz” dedi.

YENİ NESİL KÜTÜPHANE

Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan Ali Koyuncu Gençlik Merkezi’ne yapılacak olan modern kütüphane 1400 metrekare kapalı kullanım alanıyla Bursa ilçeleri arasında en büyüğü olma özelliği taşıyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Bursa Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan çalışmalar doğrultusunda çocuklar, gençler ve yetişkinler için çok yönlü hizmet verecek olan yeni nesil kütüphane de çalışma salonu, internet salonu, çocuk ve bebek kütüphaneleri, çocuk etkinlik alanı, yetişkin ve gençler için özel okuma bölümleri, sergi salonu, kafeterya, konferans salonu gibi bölümler yer alacak.

‘KALICI BİR DEĞER KAZANDIRACAĞIZ’

Bursa Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer ile birlikte proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Kanar, heyecan verici bir projeye daha imza attıklarını belirterek; “Gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak adına her türlü adımı kararlılıkla atıyoruz. Kütüphanemizin zengin içeriği sağladığı teknolojik altyapısıyla gençlerimizin eğitim ve sosyal yaşamlarına kalıcı değer kazandıracağız” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.