uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
38,1466
EURO
43,5210
ALTIN
4.081,39
BIST
9.380,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
17°C

‘YENİ YATIRIMLAR BİRLİKLE GELECEK’

‘YENİ YATIRIMLAR BİRLİKLE GELECEK’



Kervan Mobilya
30.12.2023 15:00 | Son Güncellenme: 30.12.2023 16:15
A+
A-
  • Mustafakemalpaşa AK Parti Başkanı Mutlu Turgut, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulundu.
  • 31 Mart yerel seçimlerine odaklandıklarını söyleyen Turgut, adayın netleşmesi ile birlikte teşkilat olarak Cumhur İttifakı’nın zaferi için çalışacaklarını vurguladı. Mutlu Turgut, yeni yılda Mustafakemalpaşa’nın yatırım payından daha fazla faydalanmasını hedeflediklerini, bunun içinde güçlü bir birliktelik sağlanması gerektiğini kaydetti.

Mustafakemalpaşa’da göreve geldiği günden itibaren basın mensuplarıyla her ay Mustafakemalpaşa’nın gündemini değerlendiren AK Parti Başkan Mutlu Turgut, 2023 yılının son toplantısında açıklamalarda bulundu.

Turgut ile birlikte kahvaltılı toplantıya AK Parti yürütme kurulu üyeleri Yiğit Alp Yıldırım, Ender Gürgünlü, Ali Tekin ve Ethem Yılmaz katıldı. AK Parti Başkanı Mutlu Turgut, Mustafakemalpaşa’nın ekonomik alandaki değerlerini öne çıkartacak yatırımlara ve girişimlere ihtiyaç duyduğunu, ziyaret ettikleri her platformun bu görüşe sahip çıkarak önerilerde bulunduğunu belirtti.

‘TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Son dönemde sosyo-ekonomik göstergelerin Mustafakemalpaşa için dezavantaj oluşturduğunu belirten Turgut, teşkilatın hazırladığı raporlar doğrultusunda Suuçtu Şelalesi, defne ve acı biber üretimi gibi avantajları değerlendirmek istediklerini belirtti. Turgut; “Mustafakemalpaşa’nın güçlü bir diyaloğa ihtiyacı var. AK Parti Teşkilatı olarak bu anlamda tüm kesimlerle güçlü bir bağ kurmak için 131 mahallemizde ve Bursa’da gece-gündüz sahadayız. İnsanlarımızla kurduğumuz gönül bağı güçlü, partimize olan teveccüh büyük. Kişilerle uğraşmadan, Mustafakemalpaşa’da taş üstüne taş koymaya çalışıyoruz. ‘Güçlü bir Mustafakemalpaşa’ için tüm yönetimimiz buna odaklanmış durumda” dedi.

‘BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIZ’

31 Mart yerel seçimlerine ilişkinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Başkanı Mutlu Turgut, 19 müracaatın yapıldığı belediye meclis üyeliği aday adaylık sürecinin 5 Ocak’a kadar devam edeceğini hatırlatarak; “Genel Merkezi’miz belediye başkanlığı için adayları belirleme sürecini titizlikle yürütüyor. Bizler, Cumhur İttifakı çatısı altında birlik ve beraberlik göstereceğiz. Adayımız açıklanınca da hep birlikte sahada olacağız” diye konuştu. 

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.