uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3674
EURO
34,9789
ALTIN
2.323,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

YENİDEN REFAHA 40 MAHALLE BAŞKANI

YENİDEN REFAHA 40 MAHALLE BAŞKANI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



31.08.2022 09:09
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nın mahalle başkanlarına görevlendirme belgeleri, düzenlenen bir programla verildi. Başkan Şahin Öztürk, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Mustafakemalpaşa’nın 131 mahallesine de ulaşacaklarını söyledi.

Genel Başkanlığını Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nda parti programı kapsamında faaliyetler hız kanadı.

Şubat ayında yapılan ilk kongrede Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa Başkanlığı’na seçilen Şahin Öztürk, bir yandan kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik tanışma ziyaretlerini sürdürürken, diğer yandan da teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi yönetimi düzenlediği kahvaltılı programda, 40 mahalle başkanına görevlendirme belgelerini ve rozetlerini takdim etti. Partinin Bursa Başkan Yardımcısı Nurettin Çermi’nin de katıldığı programda, üye kayıt standını ziyaret eden heyet, ayrıca kahve ve esnaf ziyafetlerinde bulundu.

Yeniden Refah Parti Mustafakemalpaşa Başkanı Şahin Öztürk, 131 mahalleden 40’ında mahalle başkanı ataması gerçekleştirdiklerini söylerken; “Programa katılım sağlayan il yöneticilerimize ve mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın partimize ve politikalarımıza büyük bir teveccühü var. Mustafakemalpaşa’da da sağlam adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Refah gelecek, yüzler gülecek. Halkımızın yoğun ilgisi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.