uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

YENİDEN REFAHA YENİ KATILIM

YENİDEN REFAHA YENİ KATILIM


27.05.2022 08:30 | Son Güncellenme: 26.05.2022 17:59
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nda üye çalışmaları hızla sürüyor.

Daha önce İYİ Parti saflarında yer alan Necip Arslan, partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne geçti. Arslan’a rozetini Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa Başkanı Şahin Öztürk taktı.

Milli Görüş geleneğinin 6’ncı partisi olarak kurulan ve Genel Başkanlığını Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nda Şubat ayında yapılan kongrenin ardından üye çalışmaları hız kazandı.

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nda daha önce yöneticilik yaptığını söyleyen Necip Arslan, parti yönetimine eleştirilerde bulunarak, Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı.

İYİ Parti’den istifa eden Arslan; “Biat kültürünün had safhaya çıkması, tüm uyarılarımıza rağmen ilçe başkanının vurdumduymazlığı ve gruplaşmanın artması nedeniyle İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğimi beyan ediyorum. Siyasi hayatıma saygının olduğu, fikirlerin önemsendiği, ayrımcılığın olmadığı, millet için yola çıkan ve tek hedefi milletin refahı olan Yeniden Refah Partisi’nde devam edeceğim” dedi.

Necip Arslan’a parti rozetini takan Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa Başkanı Şahin Öztürk ise parti teşkilatına teveccühün arttığını söylerken, daha fazla üye için sahada olduklarını klaydetti.

Şahin yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa Başkanlığı’nda daha aktif ve verimli olacağına inanan, siyasi politikanın üreten, araştıran ve siyasete nezaket getiren Milli Görüş çatısı altında görev yapmak isteyen Necip Arslan,  İYİ Parti’deki aktif görevinden istifa ederek partimize katılım sağladılar.  Yönetim kurulu arkadaşlarımın kararıyla kendilerine teşkilatımızdaki yeni görevinde başarılar dileriz. Mustafakemalpaşa teşkilatımıza duyulan bu teveccüh için öncelikle Necip Arslan’a teşekkür ediyoruz. Bizlere güç veren kıymetli hemşerilerimize de partimizde görev almaya davet ediyoruz.  Sizler için buradayız, sizlerle daha güçlü olacağız” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.