uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

YEŞİLOVA’DA DEV EŞLEŞMELER

YEŞİLOVA’DA DEV EŞLEŞMELER
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



28.11.2022 07:05 | Son Güncellenme: 28.11.2022 09:29
A+
A-
  • Mustafakemalpaşa Yeşilova Mahallesi’nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nda son çeyrek finalistler belli olurken, grup maçlarının tamamlanmasının ardından bir üst turdaki eşleşmeler de netleşti. 
  • Heyecanlı çeyrek final mücadelelerinin yaşanacağı turnuvada şampiyonluk yarışı 8 takım arasında kızışacak.

Yeşilova’da 15 Ekim’de 4 Grup’ta 19 takımın katılımıyla başlayan futbol turnuvasında grup maçları tamamlandı. 

6 takımın daha önce bir üst turu garantilediği turnuvada yoluna devam eden son 2 takım, 7. haftada oynanan maçların ardından belli oldu.

YAMANLI ÇIKTI, OVAAZATLI LİDER BİTİRDİ

B- Grubu’nda çeyrek final hesabı yapan lider Yamanlı, Karacabey temsilcisi Bakırköy ile karşılaştı. Gollü bir mücadelenin yaşandığı karşılaşma 3-3’lük beraberlikle noktalandı.  Bu grupta 5’inci maçlar sonunda puanını 13 yapan Yamanlı ile 10 puanlı Doğancı çeyrek finale yükseldi.

D-Grubu’nda daha önce bir üst turu garantileyen 9’ar puanlı Kumkadı ile Ovaazatlı, liderlik için karşı karşıya geldi. Çekişmeli bir oyun sergileyen iki takımdan gülen taraf 3-2’lik skorla Ovaazatlı oldu. Puanını 12 yapan Ovaazatlı grubu ilk sırada tamamlarken, 9 puanda kalan Kumkadı ise 2’nci olarak gruptan çıktı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

KUPA DA ÇEYREK FİNAL ZAMANI

A-Grubu’nda daha önce ilk iki sırayı alan Kosova ve Ormankadı ile C-Grubu’nda Yeşilova (A) ve Ocaklı’nın çeyrek finale çıktığı turnuvada eşleşmelerde netleşti.

Yeşilova 29 Ekim Cumhuriyet Kupası çeyrek finalinde; Kosova-Ocaklı, Yeşilova (A)-Ormankadı, Ovaazatlı-Doğancı ve Yamanlı-Kumkadı maçları oynanacak.

Yarı finale yükselecek takımların kozlarını paylaşacağı karşılaşmaların gün ve saati, organizasyon komitesinin toplantısından sonra belli olacak.  Maçların bu hafta sonu oynanması bekleniyor.

HABER: FERHAT ÇALIŞAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.