uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5785
EURO
34,6971
ALTIN
2.521,50
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

YEŞİLOVA’DA SON RAUNT

YEŞİLOVA’DA SON RAUNT


31.12.2021 08:35 | Son Güncellenme: 30.12.2021 20:04
A+
A-

Mustafakemalpaşa Yeşilova Mahallesi’nde 4 grupta 24 takımın katılımıyla Ekim ayında başlayan Köyler Ligi Futbol Turnuvası’nda grup maçları heyecanı hafta sonu tamamlanacak. C ve D gruplarında oynanacak zorlu mücadelelerin ardından Ovaazatlı, Paşalar, Yeşilova-A ve Ocaklı’nın ardından çeyrek finale yükselecek son 4 takım belli olacak.

Yeşilova Köyler Ligi Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasında, C- Grubu’nda 5. hafta maçları yarın oynanacak.

Haftanın açılış maçında, 4’te 4 yaparak grup lideri olan 12 puanlı Koşuboğazı, saat 11.00’daki mücadelede iddiası bulunmayan İlyasçılar ile karşılaşacak.

ORMANKADI MI KOSOVA MI?

Haftanın maçı olmaya aday Ormankadı ile Kosova takımları arasındaki zorlu mücadele ise saat 13.00’da başlayacak. Bir önceki haftayı galip kapatarak 9 puana yüklesen iki takım arasındaki maçta beraberlik Ormankadı’ya, galibiyet ise Kosova’nın bir üst tura çıkmasına yarayacak.

Saat 14.30’da oynanacak günün son maçında ise çeyrek final iddiası kalmayan Dallıca ile son sıradaki Yumurcaklı karşı karşıya gelecek.

D-GRUBU’NDA İDDİALI 4 TAKIM VAR

Turnuvadaki grup maçları, 2 Ocak Pazar günü oynanacak mücadelelerle tamamlanacak. 

4 takımın çeyrek finale yükselme iddiasının bulunduğu D-Grubu’nda futbolseverleri nefes kesen maçlar bekliyor.

Grup lideri 10 puanlı Tepecik ile 6 puanla 3’üncü sırada yer alan Çördük arasındaki maç saat 11.00’da start alacak. Kıran kırana geçmesi beklenen maçta Tepecik, alacağı bir berberlikle yoluna devam edecek. Çördük ise mutlak kazanması gereken karşılaşmanın ardından gruptaki diğer maçların skorunu bekleyecek.

Grupta 7 puanla 2’nci sırada yer alan Güllüce ise iddiası kalmayan Derecik ile saat 13.00’da karşılaşacak. Güllüce, bu mücadeleden üç puanla ayrılması halinde diğer maçlara bakmaksızın çeyrek finale çıkacak.

Çeyrek final hesapları yapan 6 puanlı Karaoğlan ile Yeşilova-B takımı arasındaki son maç ise saat 14.30’da başlayacak. 4’ncü sırada bulunan Karaoğlan, bir üst tura çıkması için bu maçtan galip ayrılarak Çördük ve Güllüce’nin puan kaybetmesini bekleyecek. 

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.