uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5811
EURO
34,8042
ALTIN
2.505,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ZABITA, 196 YAŞINDA

ZABITA, 196 YAŞINDA


07.09.2022 07:20 | Son Güncellenme: 06.09.2022 17:54
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşun 196. yıldönümü, düzenlen törenle kutlandı.

1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunulurken, Belediye Başkanı Mehmet Kanar’da zabıta personeli ile kahvaltıda buluştu. 

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, vatandaşlar için canla başla çalışan Zabıta ekibinin, Zabıta Haftası’nı kutladı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binası önünden başlayan kortej yürüyüşü ile devam eden program, Cumhurluk Alanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile son buldu.

Zabıta Haftası dolayısıyla ekibiyle birlikte kahvaltı programı düzenleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “196. yılını kutlayan Zabıta Teşkilatımız, her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışma esasına göre görevini sürdürmektedir. Zabıta Teşkilatımız vatandaşımızın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan teşkilatımız, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.

Başkan Kanar’ın ‘ilçenin gören gözü, işiten kulağı’ diye bahsettiği Zabıta Teşkilatı, tören sonunda tüm vatandaşlara karanfil dağıttı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.