14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri’nde Mustafakemalpaşa’dan aday listesine giren 8 isimden biri olan Turhan, parti olarak Atatürk milliyetçiliği çizgisinden vazgeçmeyeceklerini söylerken, sığınmacı sorununu çözecek güçlü bir iradeye sahip olduklarını belirterek; “14 Mayıs’ta bir oy Zafer Partisi’ne, bir oy Sinan Oğan’a” diye konuştu.
Genel Başkanlığı’nı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yaptığı ‘Ata İttifakı’ çatısı altındaki Zafer Partisi’nden Bursa 2. Bölge 7. Sıra Milletvekili Adayı Onur Turhan, Zafer Partisi Mustafakemalpaşa Başkanı Köksal Şenkoyuncu, Kadın Kolları Başkanı Gülden Karabulut Deliktaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Terzi ile birlikte Mücadele Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
‘GELECEĞE GÜVENLE BAKAN TÜRKİYE’
28 yaşındaki genç Milletvekili Adayı Onur Turhan, 14 Mayıs Seçimleri’nin önemine dikkat çekerek, her yaştan vatandaşın Türkiye’nin daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için Zafer Partisi’ne ve Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’a destek vermesini istedi. Partisinin seçim beyannamesi hakkında bilgiler veren Turhan, Ata İttifakı’nı kurarken oluşturulan mutabakat belgesinin dışına asla çıkmayacaklarını vurgulayarak; “Türkiye’nin tüm sorunlarının çözümü bilim ve barışla gelecek. Büyük Türk milletinin bütün mensuplarını, zengin, özgür, güvenli ve sosyal adaleti benimsemiş, geleceğe güvenle bakan bir Türkiye‘de yaşatacağız” dedi.
ÖZDAĞ VE OĞAN BURSA’YA GELECEK
Bursa Milletvekili Adayı Onur Turhan, Zafer Partisi’nin seçim manifestosunda her türlü terör ile tavizsiz mücadele edilmesi, Anayasa’nın ilk 4 maddesinin değişmeyeceği ve sığınmacıların bir sene içerisinde ülkelerine dönmesinin sağlanmasının yer aldığını kaydetti.
Zafer Partisi Mustafakemalpaşa Başkanı Köksal Şenkoyuncu ise Genel Başkan Ümit Özdağ ve ‘Ata İttifakı’ Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın önümüzdeki günlerde Bursa’ya gelerek seçim çalışması yapacağını dile getirdi.