uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
36,2225
EURO
38,0047
ALTIN
3.352,91
BIST
9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
6°C
İstanbul
6°C
Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
8°C
Salı Hafif Yağmurlu
7°C
Çarşamba Kar Yağışlı
4°C
Perşembe Kar Yağışlı
3°C

ZAFER’E İLK BAŞVURU ESRA ÇOBAN’DAN

ZAFER’E İLK BAŞVURU ESRA ÇOBAN’DAN


Kervan Mobilya
30.11.2023 17:11 | Son Güncellenme: 30.11.2023 17:12
A+
A-

Mustafakemalpaşa Zafer Partisi Teşkilatı’nda Belediye Başkan aday adaylığı için ilk başvuru Esra Çoban’dan geldi.

Mustafakemalpaşa tanınan esnaflarından ve STK’ların etkin isimlerinden iş insanı Esra Çoban, Zafer Partisi’nin ilk Belediye Başkan aday adayı oldu. Çoban, düzenlenen toplantıda aday adaylığını resmen duyurdu. Parti binasında yapılan aday adaylığı açıklama programına Zafer Partisi Mustafakemalpaşa Başkanı Göksel Şenkuyumcu, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katılım sağladı.

‘NEDEN ZAFER PARTİSİ?’

“Neden Zafer Partisi?” diyerek başladığı konuşmasında Esra Çoban, enflasyonun yüksekliğine, emeklilerin içinde bulunduğu zor duruma, satılan ülke topraklarına, ülkeye dolan ve doldurulan sığınmacılara, yabancılara satılan mülklere ve üretimde yaşanan azalmaya dikkat çekti.

ZAFER PARTİLİ BİR BELEDİYE HEDEFİ

Törende bir konuşma yapan Başkan Göksel Şenkoyuncu, Zafer Partili bir belediye ile kazananın sadece partileri ve adaylarının olmayacağını, asıl kazananın Mustafakemalpaşa olacağını vurguladı. Mustafakemalpaşa’nın potansiyelinin büyümeye çok müsait olduğunu kaydeden Şenkoyuncu; “Zafer Partili bir belediye ile Mustafakemalpaşa bu potansiyelini en yüksek seviyede yakalayacaktır. Belediye ortak bir akılla yönetilecek, tek kuruşu dahi heba edilmeyecektir. Büyük önder Atatürk’ün ismini taşıyan güzide şehrimize en iyi hizmeti yapmak için karşınızdayız” ifadelerini kullanarak, Esra Çoban’a aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.